japan NV thumbCURAÇAO – De brandweer is vannacht in de weer geweest met een brand bij Japan N.V. in Heintje Kool. Het gebouw brandde volledig af. De politie is oorzaak van de brand aan het onderzoeken. De foto’s bij dit artikel zijn afkomstig van John van der Tol.

japan nv 1

japan nv 2

japan nv 3

japan nv 4

8 reacties op “Fikse brand bij Japan N.V.”

 1. @ WIE IS DE VOLGENDE. Dit is het tweede pand met een stalen constructie waarvan na een brand niks over is.

  Dit is het tweede pand, waarbij de brand in het midden is begonnen en zal ook hier de oorzaak niet gevonden worden. Toeval?

 2. En zou de brandweer geblust hebben met water of de isla hebben” beschermt”….
  Met niks doen…

 3. Lagen toch toevallig ook geen zonnepanelen op het dak …………??

 4. Dit is het tweede pand met een stalen constructie waarvan na een brand niks over is.
  Zijn onze bouwvoorschriften zo slap met betrekking tot brandwerendheid of controleren we niet als er gebouwd wordt. Daarnaast hoe is het met andere grote zakken waar we allemaal wel eens inkomen. Ik zou er niet aan moeten denken als dit overdag gebeurd, met alle gevolgen vandien.

 5. Nee het was het nieuwe magazijn van japan nv vol met houten, ramen, deuren en tegels dat te koop stond maar niemand wou het kopen (te duur) en japan nv. Stond met grote schuld van 5.500.000 ang. Dat het bank alles in beslag nam ( gebouw en goederen) en het lijk dat dit brand express was bedoeld om geld te krijgen van de verzekering om de schuld te verlagen.

 6. De bouw ligt op zijn gat en dat zo nog wel een jaartje of wat nog duuren voor dat dit hersteld is??,de redenen, de een op andere miskleun regeringen met ongeschoolde ministers die elkaar de hand boven het hoofd houden.

 7. Oude loods vol met voorraad ramen en deuren!

 8. Lijkt zo te zien niet het nieuwe gebouw van Japan NV maar de (oudere) loods langs de Schottegatweg.