• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Ontwerp nieuw ziekenhuisCURACAO – Het parlement moet eens per kwartaal op de hoogte gehouden moet worden van de voortgang van de bouw van het nieuwe ziekenhuis. Dat staat in een motie die vandaag is aangenomen door de Staten. De motie kreeg veertien stemmen voor en drie tegen.

Volgens minister Ben Whiteman van Gezondheidszorg gaat de bouw 2,5 jaar duren. In die periode zou het parlement dus gedurende tien keer op de hoogte gesteld moeten worden over de voortgang en obstakels bij de bouw van het ziekenhuis. De eerste keer is in januari.

Motie nieuwe ziekenhuis

5 reacties op “Staten willen op de hoogte zijn van nieuwe ziekenhuis”

 1. @ Piet Snorr,
  Er waren 4 incl. Leeflang.
  Leeflang was de nr. 4.

  @Zorro, ”Niet zo moeilijk: 3 x MFK .”
  En Leeflang. Volgens de radio dan.

 2. @ Zorro…..je zal wel gelijk hebben met je 3 x MFK.Daar dacht ik namelijk ook aan…..Maar MFK heeft 5 zetels , dus het is niet geheel duidelijk wie er nou tegen hebben gestemd.

 3. @ Piet Snorr. Vraag me ook af wie de drie zijn die hiertegen hebben gestemd?

  Niet zo moeilijk: 3 x MFK

 4. Zo, zo 14 +3=17 Dat betekend dat 4 parlementsleden niet hebben meegstemd voor deze motie. Vraag me af wie niet naar werk komen. Of zijn dit de 4 parlements leden die deze motie hebben ingediend? En dat deze niet mee Mogen stemmen? Vraag me ook af wie de drie zijn die hiertegen hebben gestemd? Dit soort informatie is wel van belang ,zodat we er rekening mee houden tijdens toekomstige verkiezingen

 5. Allemaal voor de vorm, om dapper over te komen…
  Wat lazen we een tijdje terug? Iemand wat van gehoord?

  “…De vaste commissie Gezondheid, Milieu en Natuur zal tenminste één keer per maand vergaderen over het nieuwe ziekenhuis en alle andere onderwerpen die relevant zijn voor de sector. De notulen van de vergaderingen zullen naar het parlement gaan, zodat alle leden op de hoogte zijn van de voortgang.”

  Maar waarom denk ik nu dat dit soort loze kreten steeds alleen voor de pers zijn en dat er niemand in de Staten er echt mee bezig gaat? Hoop dat ik me vergis.. waar is de website met de notulen?