Gebouw Openbaar MinisterieCURAÇAO – Personeelsleden van Robbie’s Lottery hebben vanmorgen geprotesteerd bij het Openbaar Ministerie (OM) in de binnenstad. Dat meldt het OM. Het personeel nam het daarbij op voor loterijbaas Robbie dos Santos.

Een delegatie van de personeelsleden heeft op hun verzoek een gesprek gehad met hoofdofficier van Justitie Heiko de Jong en waren volgens eigen zeggen na het onderhoud ‘zeer tevreden’ over de resultaten van het gesprek.

Inval
Maandagavond viel het OM het hoofdkantoor van de loterij in Koraal Specht binnnen in het kader van een grootschalig onderzoek naar witwassen en fraude. Dos Santos is verdachte in dat onderzoek. Een aantal documenten dat belangrijk is voor het onderzoek is in beslag genomen, meldde het OM na afloop.

4 reacties op “Robbie’s Lottery-personeel protesteert bij OM”

 1. gezien de kantoren die de loterij heeft gaat het om een ontslag aanvraag van enkle honderden mensen.
  waarschijnlijk zul het bestand bestaan uit maximaal 25 personen. dus waar de andere vandaan komen?
  ook is het zo dat als het geen witwas geld was de belastingdienst ervan af wist en dat er heffingen waren verricht over het geld.

 2. Kunnen wij als niet schoothondjes van Robbie dos Santos niet naar het OM gaan en eisen dat er meer invallen bij hem worden gedaan, zodat die man eindelijk eens veroordeeld wordt?

 3. Ongelooflijk dat Stella van Rijn gedrag van werknemers in dienst van een serieuze verdachte in de grootste witwaszaak die Curacao ooit gekend heeft.

  Stella van Rijn gedrag ja, want zoals zij als een schoothondje achter de louche Schotte aan liep alleen om haar baantje veilig te stellen toen de RL werknemers dat achter Robbie dos Santos.

  Zielig gewoon,

 4. Tjonge Tjonge het moet nou toch niet gekker worden zouden menige zeggen,personeel gaat naar OM,waarom niet naar Jasjes of misschien nog beter naar Gerrit de Raaf en Wilsoe.Tjonge Tjonge , EN HET VOLK BLIJFT IN DE BRES SPRINGEN VOOR FIGUREN ALS DOS SANTOS,GERRIT DE RAAF,WILSOE,COOPER,THODÉ,ASJES,M.WIELS,CONSTANCIA,MONK,FRANCISCA,NAVARO, ETC ETC.EN IEDEREEN BLIJFT GEWOON DOOR GAAN MET ELKAAR TE BELAZEREN TE BEDRIEGEN EN LIEGEN.