• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Kura Hulanda Hotel & Lodge gaat weer open. Per 1 december neemt de Colombiaanse hotelketen GHL Hoteles de twee accomodaties over. GHL heeft vijftig hotels in zeven landen met in het portfolio onder meer namen als Sheraton en Hilton Garden.

5 reacties op “GHL Hoteles neemt Kura Hulanda over”

 1. @ Phillipe: Dacht je dat echt? Al zou de paus in hoogsteigen persoon komen klagen, dan nog zullen ze hem geen blik waardig keuren, de neus ophalen en denken: man, val dood. Zo is de service bij ons en niet anders.

 2. Goed dat een reigionaal bedrijf is. We moeten ons daarop orienteren.
  Als Colombianen eventueel zouden klagen over servicebereidheid van personeel, dan komt het altijd anders binnen dan wanneer dat van een Amerikaan of een Nederlander komt..
  Alleen daarom al is dit een goede ontwikkeling.

 3. Diverse malen in een GHL hotel gebleven. Super aardig personeel, snel en top-service. Ik hoop dat het ze lukt deze standaard ook op Curacao door te voeren. GHL is 1 van de betere namen in Colombia en is met name aktief in het hogere toeristen en zakelijke segment. Hopelijk lukt het hen vele (over het algemeen flink spenderende) zuid-amerikaanse toeristen aan te trekken.

 4. @ caribbeancynic Waarom zo negatief? Als ik de GHL website zo bekijk is het een professioneel bedrijf met een aantrekkelijk bestand aan hotels. Wees tenminste blij dat deze hotels weer open gaan zonder dat ze geplunderd en afgebroken worden. Ook het feit dat het merendeel van de werknemers weer aan het werk kan is alleen maar toe te juichen toch?

 5. Ook als ze het 2 jaar volhouden is het meegenomen. Afbraak in Otrabanda even uitgesteld.