• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – In een persconferentie geven premier Ivar Asjes en de Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels vanmiddag uitleg over de beschuldigingen tegen Wiels. De Gevolmachtigde Minister ligt onder vuur vanwege mogelijke cv-fraude en vriendjespolitiek. De aanvang is om 15.00 uur in Fort Amsterdam.

9 reacties op “Asjes en Gevolmachtigde Minister geven uitleg”

 1. @Felix Pinedo bij jou zijn de manipulaties kennelijk wel aangeslagen.

 2. Eerlijk gezegd lijken mij de feiten onweerlegbaar.

  Marvelyne Wiels:
  – heeft dus geen Master-titel (afgezwaaid in 2012 wegens onvoldoende resultaat)
  – had geen leiding over het 73 miljard euro project (dat was Rijkman Groenink)
  – had geen leiding over 310 mensen (maar 10)
  – was geen Head Trade & Guarantees (maar Team Manager Operations Support0
  – is genomineerd tot Ethnische Zakenvrouw 2008 op een functieprofiel van haar meerderen
  – is benoemd tot EZVN Rolmodel 2009 op een functieprofiel van haar meerdere

  Anders dan complotten en verdraaiingen kwam er niet uit.

 3. Jullie hebben je lang blijven bezighouden met de blijkbaar indianenverhalen over de CV et cetera van de Gevmin. Ik zeg blijkbaar indianenverhalen omdat de heer Drayer niet zo geloofwaardig voorkwam in het interview vanavond op Telecuraçao. Ik heb geen enkel reden om niet te geloven dat hetgeen de Gevmin in de persconferentie naar voren heeft gebracht. Het is goed dat dhr. Drayer nu zich bezig gaat houden met de 700 miljoen Euro boete die de Rabobank kreeg opgelegd. Het blijkt toch een geval van vetzak broekzak te worden. De wet biedt de Rabobank namelijk de mogelijkheid om dit bedrag kompleet af te trekken van de winst van het bedrijf. Dus de Nederlandse belastingbetaler is weer de klus. Een goed moment voor de dhr. Drayer om een journalistiek onderzoek te beginnen, waarom de politici niet eerst de wet hebben veranderd en daarna overgingen tot de boete oplegging. Of was er sprake van bewust handelen zodat de Rabobank er toch goed van afkomt? Al die politici hadden zich hiermee moeten bezighouden in plaats van achter die nonsense van de CV van de Gevmin. Het is gewoon een schande.

 4. Asje id door M.Wiels op de pluche van PM gezet, dus asjes zal de hand die hem brood heeft gegeven nooit bijten. De hele pers conferentie ( Als je dat nog zo mag noemen) was een grote klucht. U mag 1 vraag stellen ik 100 antwoorden. De hele zaak was al voor opgezet toen Asjes in Nederland was. Toen ze hier waren kon het ingestudeerde toneel spel beginnen. Wat ze ver geten is dat het volk geen enkel geloof legt aan die uitspraken.

 5. Nou is “uitleg” het laatste waar wij op zitten te wachten. Wij verwachten (en misschien moeten wij dit verwachten omzetten in “eisen” dat onze MP zijn belofte van trouw aan het volk omzet in daden en dat deze fraudeuse wegens haar gelieg, bedrieg en minachting van ons op staande voet ontslaat.

 6. Dat wordt een zinloze bijeenkomst waar met een hele hoop geblaat, de frontale aanval wordt ingezet op lieden die uit zijn op beschadiging van de gevolmachtigde minister. Van enige zelfreflectie zal geen sprake zijn.

 7. Partijgenoten, allebei met een slechte reputatie (Asjes: creditcard fraude CTB, pastechi bij Selikor) dus die dekken elkaars wandaden gewoon keurig af.

  Zinloze persconferentie daarom.

 8. Voorspelling: Asjes staat achter Wiels en ze mag blijven zitten. Als ze al met een mea culpa komt, zal haar dat vergeven worden en zullen haar eventuele smoesjes geloofd worden.

 9. .. passeert hiermee andermaal het Parlement ….

  EN andermaal de Democatie….

  Net als met Tayer Social zal hij trachten de publieke opinie te breken en verdeeldheid en rookgordijnen op te trekken, een voorproefje was net bij Radio Direct. Duidelijk werd al dat er een blik bagger zal worden opengetrokken tegen Dick Drayer, de Journalist en boodschapper.

  Feit blijft dat als Marvelyne gewoon van haar wederhoor gebruik had gemaakt en zich niet had verscholen achter Parlement en Privacywetgevingen (of met tegenbewijzen was gekomen) het Land veel minder schade zou hebben gehad.