• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Foto Novum/AP: Nicolas MaduroCURAÇAO – De Venezolaanse president Nicolas Maduro zegt over bewijzen te beschikken dat de Amerikaanse ambassade in Caracas probeert het land te destabiliseren. Maduro liet dinsdag weten het bewijs binnenkort openbaar te maken.

Maduro deed de uitspraak op een proregeringsbijeenkomst in Caracas. In september stuurde de president de hoogste Amerikaanse diplomaat in Caracas en twee andere medewerkers van de ambassade al het land uit. Zij zouden hebben samengezworen met rechtse oppositiebewegingen in Venezuela.

© Novum

5 reacties op “Maduro: complot VS tegen Venezuela”

 1. Goh, ik wacht al met spanning om te horen hoe de VS alle toiletpapier rollen heeft gestolen in Venezuela. Hebben ze in het land zelf niet ook een Caprileskliniek, al zal de naam daar anders zijn?

 2. een voormalig buschaffeur tot president bombaderen is vragen om dit soort problemen.
  ik verdenk hem er ook van psychotisch te zijn.
  dus dit kan heel grote problemen geven in venezuela en ook in de regio.
  maar het volk kreeg waar ze recht op hebben.
  angstige ontwikkelingen.
  hopelijk wordt hij door het leger in een dwangbuis afgevoerd.

 3. Binnenkort lokale verkiezingen… We zullen de komende tijd nog wel meer van dit getjilp horen onze vogelliefhebber.

 4. Het zat er aan te komen. De zaak loopt intern uit de hand en dan heb je een externe vijand nodig om je eruit te redden. Gevaarlijke ontwikkeling daar, ook voor Curacao..

 5. Nou, nou wat een lage eigen dunk zeg,, als er een bezig is met de versnelde destabilisatie van Venezuela is het Nicolas Maduro zelf wel, daar heft hij Amerika totaal niet voor nodig. De mafkees.