DuikerCURAÇAO – Een duiker is zondag vermist geraakt op Bonaire. Rond 13.15 uur kreeg de meldkamer van de politie een telefoontje in verband met een groep duikers die in problemen waren geraakt ter hoogte van de duikplaats Willemstoren. De groep van zo’n 30 duikers kreeg last van een sterke stroming.

De duik werd daarom meteen afgebroken. Een vissersboot die toevallig in de buurt was, zette de groep aan land. Daar bleek dat een van de duikers niet aan land was gekomen. Het gaat om een man met de initialen F.H. van 26 jaar oud. Hij droeg een fluorescerend geel duikpak.

Zoektocht
De politie heeft onder andere de Douane, Stinapa, Kustwacht (vliegtuig) en de havenmeester geïnformeerd en gevraagd om te helpen met het zoeken naar de vermiste duiker. Ook zijn er verzoeken uitgegaan naar verschillende duikshops met de vraag of het personeel en/of duikers in de omgeving uit willen kijken naar de vermiste man. Gisteren heeft de slachtofferhulp samen met de hoofd basispolitiezorg een gesprek gevoerd met de groep duikers in verband met het onderzoek maar ook om de nodige slachtofferhulp aan te bieden. De zoektocht naar de vermiste man wordt voortgezet.

5 reacties op “Zoektocht naar vermiste duiker”

 1. Wel eens in een vliegtuig gezeten Bert, of is dat voor de vogels?

 2. Bert……
  Heeft god jou dan wielen gegeven? of ga je overal te voet naar toe…..
  come on………

  sterkte met het zoeken!

 3. bertje als als als als
  waarom heeft god dan eerst vissen gemaakt met vinnen di in di zee swommen en di vissen werden later landdieren zonder vinnen ??

 4. Bert, blijf jij lekker verder leven in je bekrompen wereldje. Lekker saai en veilig.
  God? HAHA! Dat je daar nog in geloofd zegt genoeg..

  Ga is op onderzoek uit, sla is een normaal wetenschappelijk boek open. Geen boek van eeuwen geleden met verhalen die op dat moment al eeuwen rond gingen en waar tot op de dag van vandaag geen enkel bewijs van is dat het op waarheid is berust.

  Het is hopen dat deze duiker nog gevonden wordt, levend lijkt me helaas onwaarschijnlijk, maar dan in ieder geval het lichaam.

  Sterkte aan familie en vrienden in deze zoektocht.

 5. Als god wilde dat wij doken dan had hij ons wel vinnen gegeven.

  Gebruik het menselijk lichaam toch eens waar het voor gemaakt in plaats van buiten de grenzen ervan te treden.