curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – In Koraal Specht is gisteren rond 22.00 uur een inval gedaan door het Openbaar Ministerie (OM) bij het hoofdkantoor van Robbie’s Lottery. Dat gebeurde in het kader van ‘Bientu’, de witwaszaak tegen eigenaar Robbie dos Santos. Het OM geeft aan dat er documenten in beslag zijn genomen en dat het onderzoek bijna afgerond is.

16 reacties op “Grote inval bij Robbie’s lottery (update)”

 1. Kade heeft zeker ook een prijs gewonnen

 2. @ Abraham Mossel : of jij nog in sinterklaas gelooft.

  ( mogelijk in sommige kringen : Nicky dos Santos, en de zak met Pass-the-C’s )

 3. Het is te hopen dat ze ook de rest van de piraten oppakken die misbruik maken van het eiland om zelf beter van te worden. En het zijn er veel die de boel op het eiland belazeren.

 4. M.Direct.or, hoe lang woon jij hier? Snap je nog steeds niet hoe het werkt? Er wordt hier niks opgeruimd, alleen verplaatst. Zorro’s reactie is daarom 100% terecht. Op Curacao gaat alles langzaam, ook het verval wat zo’n 15 jaar geleden begonnen is. Het gaat gestaag door: een eiland zonder hoop…

 5. M. Direct, ik moet je helaas teleurstellen.

  Ons opsporingsapparaat werkt behoorlijk goed, maar daarna gaat het goed, Men laat de grootste drugscrimineel van het eiland (de Pool) lopen door een domme fout, ziet criminelen die tot een jaar cel veroordeeld zijn voor drugssmokkel (Brian Mariano) naar Nederland vertrekken en daar een lange neus maken en een wegpiraat die 3 mensen doodrijd (Nelson dos Santos) laat men na een week weer vrij.

 6. @ M.Direct.or, er is veel en veeeeel meer nodig om het hier op te ruimen dan wat er tot nu toe is gedaan.

 7. @M.Direct.or,We hopen dat het nu schoon blijft!.Nou dan mogen ze in plaatst van een hogedrukspuit wel een gigantische brandspuit in zeten,en een zuigmachinewagen als dweil,dan nog zijn ze een paar jaar bezig met schoon maken,M.D,or ,ik vraag mij af of jij nog in sinterklaas gelooft.

 8. De gouden regel: “follow the money”!

 9. ach misschien zien we in de laatste boekingen wel een bekende naam van een NLS.
  was er vroeger ook niet eens wat met een bekende politiek leider die ineens naf 30.000, 00 won
  mooie manier om steekpenningen te innen.

 10. Langzaam maar zeker worden alle hoeken van het eiland met een hogedrukspuit gereinigd, met een grote bezem van 120cm schoongeveegd en vakkundig schoon gedweild, een heerlijke geur dat het eiland aandoet.
  We mogen nu hopen dat het schoon blijft.

 11. @ henki. en het net sluit zich

  Laat ik daar nou niet van overtuigd zijn.

 12. hebben ze toch nog een paar jaar gehad om de boel te verschonen. denk niet dat daar nog veel bewijsmateriaal zal liggen

 13. Chantage op Curacao gaat maar door. Zodra er belasting betaald moet worden, worden werknemers ontslagen of gaan bedrijven zogenaamd failliet.
  Heb net over de radio gehoord dat de curator van Hotel Kura Hulanda nu zelf eigenaar van Kura hulanda is geworden. Man man man, alleen op Curacao.
  Belangenverstrengeling?

 14. en het net sluit zich, eens kijken waar al het geld naar toe is gegaan.

 15. Ik denk dat het Gerrit Schotte nu dun door de broek loopt.

  Zou Wilsoe al weer brieven aan het schrijven zijn voor dos Santos?

 16. Kijk es aan, nu maar hopen dat dit met een gerechtelijk bevel is gedaan.