• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ivar asjesCURAÇAO – Premier Ivar Asjes moet in het parlement verantwoording afleggen over de mogelijke onregelmatigheden van Gevolmachtigd minister van Curaçao, Marvelyne Wiels. Dat vindt Armin Konket van politieke partij PAR. Dat meldt Radio Hoyer 2.

Dat Wiels zelf in het parlement uitleg wil komen geven, vindt Konket opmerkelijk aangezien zij geen minister is en onder de minister van Algemene Zaken valt. “De eindverantwoordelijke voor de gevolmachtigd minister zal in het parlement uitleg moeten geven”, aldus Konket.

Twijfelachtige benoemingen
Vorige week werd bekend dat Wiels met haar cv zou hebben geknoeid. Eerder werd ook al bekend dat de gevolmachtigd minister benoemingen heeft gedaan die twijfelachtig zijn. Onder meer haar dochter en een vriendin zouden op het Curacaohuis zijn aangenomen. Konket wil nog niet vooruit lopen op de uitleg van Asjes. “De premier moet uitleg geven en op basis van die uitleg trekken we onze conclusies,” aldus de PAR partijlid.

Armin Konket in gesprek met Rick Hart

7 reacties op “PAR: ‘Asjes is uitleg verschuldigd omtrent Wiels’”

 1. van pais kan je alleen verwachten een rooverbod, niet voor de ISLA maar voor de burger want ze worden al genoeg gedwongen om mee te roken van de ISLA.
  Asje, zal ook niks doen omdat hij vast aan de verklaring zit die werd gezegd door Mevr Wiels op de begrafenis ik steun jou dan krijg ik de baan in Nederland.

 2. Dit is geen goede oppositie voeren PAR, graag een andere persbericht gever,heb je die niet doe ik het zelf wel ff met liefde voor de PAR.

 3. Beste Lu, als zij bij voorbaat al een ministerschap op haar CV zou opvoeren is dat met de kennis die wij nu hebben alweer/nog een falsificatie. Onze gevolmachtigde minister is geen minister van het land Curaçao, slechts een ambtenaar die als zodanig niet als minister gescreend hoefde te worden (en met de kennis van nu ook nooit door zo’n screening zou zijn gekomen).
  Maar wij blijven lachen, terwijl wij eigenlijk zouden moeten huilen bij de onderschatting die wij iedere dag als volk van Curaçao moet ondergaan door onze politici.

 4. @zoistmaarnet. Wat bedoelt de Par nou met ”na de uitleg trekken wij onze conclusie”?

  Dat is normaal als je netjes hoor en wederhoor toepast. Veel belangrijker is de conclusie van Jasjes en vooral wat hij gaat doen, als Wiels zwaar door de mand valt.

 5. Schotte schijnt Eline de Pool al als opvolgster te hebben voorgesteld.

  Wordt de volgende rel waarschijnlijk marihuana in haar dienstauto.

 6. Zal ze straks ook Minister aan haar CV kunnen toevoegen.
  Lijkt wel een vlag op eenmodder schuit.

 7. Wat bedoelt de Par nou met ”na de uitleg trekken wij onze conclusie”?
  Als het al zo is dat er in de kranten foutieve informatie staat, dan had de gvm al lang de kranten gedagvaard en om rectificatie hebben gevraagd.
  het feit dat dit niet is gebeurd lijkt mij voldoende, ook heeft zij niet op vragen van de Nederlandse 2e kamer gereageerd.
  Dus nogmaals gezegd wederom een blamage voor Curaçao dus waar wil de Par op wachten?