PolitieCURAÇAO – Twee vrouwen (25 en 58 jaar) hebben gisterochtend rond 04.57 uur een overvaller verjaagd. De eigenaar van een trùk di pan op de Santa Rosaweg en een medewerker wilden net naar huis gaan toen een gewapende man de sleutels eiste van een pick-up die bij de trùk stond.

Op datzelfde moment greep de man ook een ketting van de hals van een van de vrouwen. De andere vrouw reageerde direct en gooide een pan met hete olie naar de overvaller. Die werd geraakt in zijn gezicht en zijn borst. Vervolgens vuurde hij een kogel af en ging ervandoor. De vrouwen die de pan gooide, kreeg ook olie op haar linkerhand en is naar het Sehos gebracht voor het behandeling.

Informatie
Het overvalteam doet een dringend beroep op getuigen om zich te melden. Als u iemand aantreft met recente verwondingen die in verband gebracht kunnen worden met de overval, bel dan met telefoonnummer 866-6140, 866-6192, 866-6240 of 866-6109. Andere telefoonnummers zijn 917 of de anonieme tiplijn 108.

9 reacties op “Overvaller verjaagd door pan met hete olie”

 1. onkruid verdelgen met olie..goede optie van de heldhaftige dames..en ik hoop dat de overvaller nog veel plezier heeft van de gratis oliie,zijn verdiende loon

 2. Deze dames komen wat mij betreft in aanmerking voor een wapenvergunning. Volgende keer zullen de boeven er niet zo makkelijk vanaf komen!

 3. geweldig!!!
  graag meer van dit soort acties…

 4. Hij zal er in ieder geval flinke blaren aan overhouden alleen niet op de plek, waardoor hij er letterlijk op zou moeten zitten.

 5. Hulde voor de actie van de dames!

  Hopelijk houdt de overvaller er een flink litteken aan over, want als hij voor de rechter komt wordt het weer een Brian Marianootje.

 6. Goed gedaan ( vrouwen )

 7. Goed gedaan dames, frituren zo een ei. Die kan zich niet meer vertonen voor zijn matties

 8. Goed zo dames, dit id de manier om dit tuig aan te pakken.
  Hopelijk kan hij zo gemakkelijk worden opgespoord en daarna
  zwaar, heel zwaar worden aangepakt door politie en justitie.

 9. Goed zo goed gedaan !!!!!!!!!