afval langs de wegCURAÇAO – Omayra Leeflang maakt zich zorgen over troep in de straten van Groot Kwartier. Volgende week krijgt Wladimir ‘Coco’ Balentien een parade aangeboden door de wijk waar hij opgroeide, waar veel afval ligt. Leeflang heeft in een brief aan de Staten opgeroepen tot actie.

“Is de minister bereidt om een schoonmaakactie te houden in Groot Kwartier voordat het eerbetoon aan Wladimir ‘Coco’ Balentien plaatsvindt?” vraagt Leeflang zich af. Om haar statement kracht bij te zetten, heeft ze foto’s van afval in de straten van Groot Kwartier bijgevoegd.

Homerun-record
Wladimir Balentien brak eerder dit jaar het Japanse homerun-record uit 1964. ‘Coco’ wordt om die reden zondag 17 november gehuldigd. Een onderdeel daarvan is een parade van Hato naar Chirino Ballpark via Groot Kwartier, waar Balentien opgroeide.

groot kwartier afval

10 reacties op “Leeflang wil grote schoonmaak voor parade ‘Coco’”

 1. Omayra!!!!!!! Maak het Curacaohuis schoon!!!! dat is veel belangrijker….hier is het toch maar boter aan de galg gesmeerd…..

 2. Leeflang op de populistische toer? In plaats dat ze bewoners van de wijk oproept hun rotzooi op te ruimen, moet de overheid het maar weer doen. Laat de bewoners zich organiseren, mischien kan Selikor dan nog een containertje doneren. Maar de bewoners zijn te laks. Laat de bewoners zich dus lekker schamen voor HUN rotzooi!

 3. Je kan gaan schoonmaken wat je wilt, maar Coco is in Japan geweest. JAPAN! Schoner kan je het niet indenken, dus het lijkt mij verspilde moeite om wat dat betreft indruk te maken op hem.

 4. Gewoon laten liggen, als ze die straat naar een persoon gaan noemen dan is het de waarheid en de dagelijkse realiteit alhier dat het een troep is.
  Rotzooi is immers gekoppeld aan Curaçao, laat het dan gewoon maar zien. Balentien is hier opgegroeid, die ziet het hoogstwaarschijnlijk niet eens of vindt het normaal.

  En het maar vreemd vinden dat Curaçao als een smerig eiland wordt omschreven op de diverse toeristen sites.

 5. Heeft dat mens nou echt niks anders te doen dan een beetje ouwehoeren over zwerfvuil? Balentien loopt zo hard, dat hij het vuil niet eens ziet. En ziet hij wel, dan is hij er aan gewend, hij heeft er zelf tussen gewoond!

 6. goede zaak om alle werklozen aan het werk te zetten.

 7. Mevr. Leeflang,

  Spijkerbroek, hoedje en een paar handschoenen en samen met de mensen uit die buurt die zelf de troep hebben gemaakt opruimen.

  Niet meer geld weggooien voor deze onzin.
  Minister Palm heeft reeds met zijn snoepreisje naar Japan (waar ze met te lichte ballen spelen) over de rug van het volk lol gehad.

  Basta, basta en gvd basta!

  Onze kinderen hebben nog steeds niet alle schoolboeken en we hebben niet eens een Minister van Onderwijs en dit is Uw preoriteit??????????

  Belachelijk!

 8. Karel,
  kan je het voorstellen, heel erg triest!
  Maar toch zijn er Nederlanders die over de media in Nederland vol TROTS
  dagenlang aangeven dat er een Nederlander een record gebroken heeft in Japan!!

 9. Triest dat er een parade voor een baseball player die in een B competitie een paar home runs geslagen heeft voor nodig is om een wijk opgeruimd te krijgen.

  Maar als dat werkt laten we dan ook een parade houden voor Pacho Martina uit Seru Fortuna die gisteren op Bonam een dominotoernooi heeft gewonnen.

 10. Leeflang je bent een best mens,maar dit zou je toch het hele jaar moeten roeptoeteren en niet om dat je bang bent voor een beetje pers die niet komt???.