• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Een negentienjarige automobilist heeft vanmorgen om 04.33 uur een hersenschudding opgelopen bij een auto-ongeluk op de Caracasbaaiweg. Hij reed ter hoogte van Kabuya snek richting Saliña en verloor de macht over het stuur. Daardoor kwam hij op de andere weghelft in de vangrail terecht.

De auto verloor door de klap twee wielen. Ook is de man toen uit de auto gevallen. Het slachtoffer heeft een hersenschudding opgelopen en is met de ambulance naar het SEHOS gebracht. De verkeerspolitie onderzoekt de zaak.

 

12 reacties op “Tiener loopt hersenschudding op na auto-ongeluk”

 1. ongelukkig gebruikt van het woordje vermoordt.
  Bij vermoorden is er als sprake van moord.
  Vervang vermoordt met doodt.

 2. @ferdinand
  Poging tot doodslag op wie dan?
  En je hebt bij een auto-ongeluk geen sprake van doodslag, maar dood door schuld tenzij
  de verdachte opzettelijk iemand vermoord.

  …ongelukken gebeuren

 3. Deze jongen moet veroordeeld worden voor poging tot doodslag.

  Verongelukt zo’n mafkees iets eerder of later, dan ontneemt hij onschuldige slachtoffers het leven zoals Nelson dos Santos dat van 3 wandelaars op 4 augustus j.l.

  Maar van ons slapende OM hoeven we niets te verwachten.

 4. Stond overigens in het AD vandaag dat het eerste onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat deze jongen ‘MET HOGE SNELHEID’ over de Caracasbaai is gereden.

  Kunnen we deze discussie ook weer mee afsluiten.

 5. Zag vanochtend die vangrail, die jongen mag zijn handen dichtknijpen met alleen een hersenschudding. Ik wil die auto wel eens zien.

 6. De kans dat je op een lege weg, je houdend aan de maximum snelheid, een ongeluk krijgt doordat je de controle over het voertuig verliest, is niet al te groot.
  Sterker nog, die kans is verwaarloosbaar.

  Dat de auto dan ook nog aan de andere kant van de weg terecht komt en je uit de auto wordt geslingerd, terwijl de auto 2 wielen verliest……………….bij 40 km/u ! Die kans is zo ongeveer nul of het voertuig moet in erbarmelijke staat zijn geweest.

  19 jaar en een auto dat houdt hier meestal tekeer gaan als een beest en liefst met piepende banden optrekken.
  Denk dat we hier gerust mogen concluderen dat deze bestuurder veel te hard heeft proberen te rijden en daardoor de controle is verloren.
  Daar hoef je geen Sherlock Holmes voor te zijn.

 7. @Winny

  Ik heb totaal geen respect voor idioten op de weg .En helaas rijden er hier veel te veel op Curacao,en daar boven op degene die gewoon niet kunnen auto rijden.

  Ik bedoel alleen laten we even afwachten wat er gebeurt is .En was het zo`n idioot ,eigen schuld dikke bult ,daar heb ik dus totaal geen respect.Ben alweer blij dat ze niemand meeslepen met zo`n ongeluk..
  Wat mij betreft pak alle idioten hun rijbewijs maar af.Ik woon in een straatje en iedere dag rijdt zo`n mongool op zo`n race moter door de straat heen .Ik hoop op een dag dat ik hem opeens niet meer hoor,en dan weet jij wel wat ik hem wens.

 8. Macamba, ik wordt doodmoe van dat begrip voor chauffeurs die zich op de weg als idioten gedragen.

  Het is deze week pas 3 maanden geleden, maar zijn we Nelson dos Santos en zijn 3 dodelijke slachtoffers nu al vergeten?

 9. @Hessel.

  Wacht nu toch even dat politie onderzoek af ,misschien kreeg die wel een klapband en toen de macht verloren.En ook wel knap dat er 2 wielen afgebroken zijn.Misschien op weg naar zijn werk en werd hij gebeld.Oke mag hij misschien niet opnemen ,maar wie doet dat niet ,zeker om half vijf s`morgens.Er zijn vele richtingen waar we in kunnen denken ,maar om nu gelijk over tuig van de richel te spreken is een beetje erg kortzichtig.

 10. Inderdaad Rene, zonder hersens is het onmogelijk een hersenschudding te hebben.

 11. Tuig van de richel, zo’n wegpiraat.

 12. Dan heb je zonder na te denken gereden. Het is vrij moeilijk om op die plek een ongeluk te krijgen, hoe kan die jongen dan een hersenschudding hebben?