• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Omayra LeeflangCURAÇAO – In een brief aan minister-president Ivar Asjes heeft Statenlid Omayra Leeflang vragen gesteld over de vermeende vriendjespolitiek van Marvelyne Wiels. De Gevolmachtigde Minister zou zes mensen hebben aangenomen zonder sollicitatieprocedure. Leeflang wil van Asjes weten wat er waar is van de geruchten.

Het zou gaan om Jassir de Windt, Andrew Wilsoe, Gilanne Wiels, Mylenne Gerards, Linda Tonkes en Giovanni Pablo. De eerste vijf in dit rijtje hebben een contract van zes maanden gekregen. Ook gaat Leeflang in op de twijfels over het waarheidsgehalte van de cv van Wiels. Leeflang wil weten wat de consequenties zijn van cv-fraude.

Brief Leeflang over Marvelyne Wiels

11 reacties op “Leeflang bevraagt Asjes over Marvelyne Wiels”

 1. @R. La Reine aka Ronnie Martina, loyaliteit is prima, maar blinde loyaliteit is nooit een goede zaak. Vriendjespolitiek en nepotisme en ‘elkaar helpen’ is niet bevorderlijk voor de kwaliteit van bestuur. Mensen zouden op grond van hun kwaliteit en capaciteiten aangenomen moeten worden, niet op bloedbanden en gunsten-verlening.

 2. tsja Pais waar is nu jullie openheid.
  nee roken moet je verbieden en de isla door laten fakkelen.
  Alex bevalt het pluche goed?

  kijk het of een statenlid heeft de taak om te controleren of zelf initiatief te nemen dat is hun plicht

 3. @ R. La Reine. maar dat mvr. leeflang aan dit soort spelletjes meedoet is frapant.

  Dan is alles frappant van elk Statenlid. Dit is haar werk en haar plicht als Statenlid of wil je de Staten maar afschaffen?

 4. Cv fraude, ik dacht dat alleen diploma fraude het punt was. En het is niet bekend dat mevrouw hier in de fout is gegaan. Nepotisme, vriendjespolitiek, hier in het warme zuiden ” Limburg ” vinden wij het heel normaal als wij elkaar helpen niet waar. Laten we aub ophouden met roomser zijn dan de paus. Dat Ronald van Raak kampioen vragensteller wilt worden is zijn zaak maar dat mvr. leeflang aan dit soort spelletjes meedoet is frapant.

 5. Keurig. Graag voorgoed een einde aan dit soort praktijken. Leeflang heeft de juiste toonzetting. Keurig.

 6. Stelde iemand een tijdje geleden niet dezelfde vragen over de broer van L?
  Volgens die persoon kreeg de broer van L. ook allerlei baantjes destijds?

  Maar goed, ik hoop dat men voortaan mensen uit andere politieke partijen aanstelt voor het een en ander, al is dit nog nooit gebeurd. Nog NOOIT !

  De pot verwijt de ketel !

 7. Geen fan van haar, maar zijn zeer zeker legitieme vragen….

  Tja politiek hier is gewoon teleurstellend,…. alleen METEO is nog slechter ahhaha

 8. Zorro is zeker de leukste thuis. Alsof Wilsoe kritische vragen gaat stellen over Marvelyne Wiels die notabene zijn ongekwalificeerde zoontje een baan heeft bezorgd.

  Het is een grote inteelt bij Pueblo Solberano.

 9. Als Rosaria, Sulvaran, Wilsoe en Davelaar lafaards het niet durven, zal zij het toch moeten doen. Who else do we have?

 10. Het lijkt wel of Omayra de enige is die uberhaubt vragen stelt en tegengas geeft.

 11. Volkomen terechte vragen van mevrouw Leeflang over het schandaal van het Curacaohuis.

  Ze stelt de vragen alleen aan Asjes, en dat is niet alleen de partijgenoot van verantwoordelijke Marvelyn Wiels maar hij heeft zelf ook de geur van corruptie (creditcard CTB) en nepotisme (benoeming Selikor) aan zich hangen.

  Laat mevrouw Leeflang alstublieft ook vragen stellen over het bureau Post en Telecommunicatie, want daar is – zo lazen we gisteren in de Amigoe – op nog veel grotere schaal sprake van nepotisme en gesmijt met gemeenschapsgeld.