parCURAÇAO – Voormalig parlementariër Dennis Dackson verlaat politieke partij PAR. Dat meldt Radio Hoyer 2.Volgens voorzitter Eduard Braam van de partij vertrekt Jackson om persoonlijke redenen. Jackson heeft meerdere jaren deel uitgemaakt van de PAR-fractie in het Parlement, maar viel buiten de boot na de laatste verkiezingen.

Sindsdien vervulde hij geen actieve rol in de politiek en mede daarom is zijn vertrek opmerkelijk. Volgens Braam wil Jackson met het opzeggen van het lidmaatschap geen statement afgeven. “Ik ken Dennis Jackson als een integere man, dus ik denk niet dat er iets achter zit,” aldus Braam. De voorzitter erkent wel dat dat misschien naïef is, maar hij gaat uit van een persoonlijke reden. De partij betreurt het vertrek van Jackson, maar ziet het ook als een kans aangezien de partij bezig is met een reorganisatie. Dat Jackson niet achter deze reorganisatie zou staan, wordt ontkent door Braam.

Reorganisatie
Morgen wordt in de partij verder gesproken over de reorganisatie. Braam kan al wel verklappen dat de partij werkt aan verandering van haar imago en zich meer wil profileren in de buurten. Ook voormalige kopstukken zijn hierbij betrokken, maar Braam maakt hen geen verwijten. “Bij de laatste verkiezingen hebben we vier zetels verloren en dat was een signaal dat we dingen anders moeten gaan doen,” zegt hij. Ook voormalige kopstukken zullen volgens de voorzitter een rol gaan spelen in de nieuwe strategie. Maar verwijdering van campagneborden met Emily de Jongh-Elhage is ook onderdeel van het actieplan van de PAR.

Braam legt uit wat volgens hem de reden van het vertrek van Dennis Jackson is.

4 reacties op “Dennis Jackson stapt uit PAR”

 1. Beste K, je zegt geen vriendjes politiek meer en dan ben ik en ik denk velen met mij benieuwd naar de uitkomst van dat gerommel in het Curaçaohuis van ene Melvina Wiels or whatever her name is.

 2. Het enige kriteria om te stemmen voor velen zal zijn: Alles behalve MFK.

 3. De ratten verlaten het zinkende schip?
  Glorie van weleer.
  Nieuwe tijd nieuwe mensen nieuwe gedachten nieuw beleid nieuw systeem.
  Vernieuwing op Curacao eindelijk maar wel met nieuwe mensen deze keer.

  Geen vriendjes politiek meer de bevolking houdt iedereen zeer goed in de gaten, tegenwoordig!

 4. Ik hoop van harte dat de PAR (maar ook PAIS) eens snel een beetje smoel gaan tonen, want de Movemientu Forsa Korrupshon staat klaar bij de verkiezingen.

  Wat zijn we allemaal teleurgesteld in de zoutzak Rosaria (PAIS) en de PAR, ja de PAR is op sterven na dood.