regenCURACAO – De politie is vanaf vannacht in actie gekomen op meerdere plaatsen in verband met wateroverlast. Door de zware regenval rukte de politie meermaals uit voor assistentie. Enkele plaatsen zijn daarom tijdelijk afgezet voor verkeer.

Volgens de politie trad in onderstaande buurten grote wateroverlast en/of -schade op:
• Vrijwel geheel Saliña
• Op de Kaya Max Henriquezter hoogte van Auto City, Essoweg, kruising Pater Eeuwensweg, Heintje Kool, Steenrijk, Dominguito, Koraal Specht en Schottegatweg Noord (die deels werd afgesloten) ondervonden waterschade, evenals de Santo Domingoweg ter hoogte van het pompstation
• In Rio Canario vulden een aantal huizen zich met water
• In Monte Carmelo stond een bejaardentehuis blank
• Het Adventziekenhuis had last van de zware regenval, maar het was niet nodig om patiënten te evacueren

Bomen gevallen
Ter hoogte van Panama in Otrobanda is een boom op de weg gevallen waardoor het verkeer richting Julianabrug gehinderd werd. De brandweer heeft de boom verwijderd. In Julianadorp viel een boom op de stoep. Datzelfde gebeurde ook in Monte Carmelo waar het juist op een dak van een huis viel. In de Sumatratraat is een muur ingestort. De bewoners moesten om die reden geëvacueerd worden.

3 reacties op “Politie brengt verslag uit van wateroverlast”

  1. Wederom het advent ziekenhuis ?
    Het Trupial Inn wat er naast ligt is net geheel gerenoveerd, ziet er mooi uit,, maar…………..hoe lang nog ?

    Die zullen wel blij zijn met zulke incapabele bestuurders.

  2. Mijn advies aan de overheid is, direct na het regenseizoen beginnen met het uitbaggeren van sloten en dammen. Doet men dat niet dan gebeurt volgend jaar hetzelfde.

  3. hopi tristu !!