• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Lucille George-Wout BRON KABINET VAN CURAÇAO aangepastCURAÇAO – Op aanbeveling van de Raad van Ministers van Curaçao, heeft de Rijksministerraad vandaag ingestemd om Lucille Andrea George-Wout tot nieuwe Gouverneur van Curaçao te benoemen. Dat maakt het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao (KGMC) vandaag bekend.

De nieuwe gouverneur zal maandag een eed afleggen aan Koning Willem-Alexander waarmee zij de functie officieel aanvaardt. Bij terugkomst op Curaçao zal er een parlementaire vergadering zijn waarin George-Wout een toespraak zal houden in het kader van de aanvaarding van haar nieuwe staatkundige functie.

11 reacties op “George-Wout tot gouverneur van Curaçao benoemd”

 1. @ Wimpiri. Beste Willems, zo te lezen ben je hier niet woonachtig en dat opzich is al een zege voor ons eiland.

  Bingo, hij is als persona non grata in Belgie neergestreken en heeft dus geen stemrecht op Curacao, dat ook een zegen is.

 2. Beste Willems, zo te lezen ben je hier niet woonachtig en dat opzich is al een zege voor ons eiland en ja wimpiries zijn lastig en kritisch, daar zal je mee moeten leven.

 3. Wimpiri,
  Voor wimpiries onsamenhangend of samenhangend, maakt absoluut niets uit. Zij weten niets beter dan zuigen en blazen!

  Zorro,
  Vind jij stappen achteruit, vooruit of zijwaards de moeite nog waardig? Wees bewust van het zootje waarin jij je nu voortbeweegt!
  Ken jij Lucille Wout? Was er echt niets beters voor Gouverneur te benoemen? Dit is een totale afgang tot op de grond toe. Zij hadden beter Korsou bankroet moeten verklaren net als Kura Hulanda. Dan was er een kansje op herstel, echter opwarmen van het overkant is niet een mega maar een giga afgang nimmer gezien op dit Eiland. Wat komt die vrouw als Gouverneur in godsnaam op het Eiland zoeken? Een ruil voor Lazarus heeft meer zin?

  Wil,
  Laat ik het zo eenvoudig mogelijk stellen, Jij kent Lucille Wout en misschien ook Zorro vind je hen alom positief? Ik niet!

 4. @ wil. Willems R probeer een beetje positief te zijn man.

  Kan je wel lezen? Je houdt er een zeer merkwaardige interpretatie op na van een zeer warrige reactie zoals we die van Willempie gewend zijn.

 5. Op Curacao zijn we goed in, om mensen onderuit te halen. Altijd maar negatief over een ander.
  Wij zijn altijd goed, maar die andere deugt niet. @Willems R probeer een beetje positief te zijn man. Die mevrouw(Mv Lucille) heeft de eed nog niet eens afgelegd, en ja hoor zij moet al weg. Geef haar de kans om zich te bewijzen. Laten wij de BALK uit onze ogen halen, en dan pas kunnen wij de Splinter in andermans ogen zien. En ik weet dat ik ook op dit schrijven kritiek zal krijgen.

 6. @ Wimpiri. Jouw onsamenhangend gekakel noemen ze dus raaskallen, veroorzaakt door het niet benoemen van jou ?

  Willempie is onder behandeling met VP als therapie las ik elders met steeds 1 stap vooruit en 2 stappen achteruit.

 7. Voordat ik ook beticht wordt van raaskallen, mijn vorige reactie was gericht aan Willems R.

 8. Jouw onsamenhangend gekakel noemen ze dus raaskallen, veroorzaakt door het niet benoemen van jou ?

 9. Na Frits Goedgedrag, volgt Lucille Wout en hierna zal Omayra Leeflang volgen en Curaçao slaapt dieper en zachter!

 10. Pure Provocatie, echter Mw. Wout weet, niet nu, maar altijd weest, hoe over haar gedacht wordt. En dat is een pluspunt bij de verwelkoming!

 11. Lood om oud ijzer om nog duidelijker te zijn: uit de pan in het vuur. Zoals de slavernij,
  Het is een vurige wens als doel, dat eens zal deze ketting doorbroken zal worden. Komt tijd komt raad! Geduld, geduld!