• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Gebouw Openbaar MinisterieCURAÇAO – Achter gesloten deuren is gisteren de zaak behandeld tegen twee verdachten die in juli de 87-jarige Bènchi Leon in elkaar sloegen op de Santa Rosaweg. Het Openbaar Ministerie (OM) meldt dat het acht jaar cel eist tegen de 23-jarige C.M., de vijftienjarige A.P. zou twee jaar naar een jeugdinrichting moeten.

De twee sloegen Leon totdat die bewusteloos raakte. Dat deden ze nadat de auto van de twee op die van Leon gebotst was. De officier van Justitie kwalificeert de daden van de twee verdachten als poging tot moord en als openlijke geweldpleging. De familie van het slachtoffer eist 29170 gulden schadevergoeding. De rechter doet 20 november uitspraak. De zaak is achter gesloten deuren behandeld omdat een van de verdachten minderjarig is.

3 reacties op “OM eist cel tegen verdachten mishandeling Bènchi Leon”

 1. @Martin, groter gevaar zijn die oude autotjes op de weg en mensen die de verkeersregels niet toepassen en de pingende rijders..

 2. Ongeveer 85 % van de automobilisten alhier zouden uberhaupt geen rijbewijs mogen hebben !
  Totaal geen rij-inzicht, rijden als complete idioten door het verkeer en hebben lak aan alle regels.
  Laten we eerst maar eens beginnen met het verbeteren van de opleidingen en dan gaan we daarna wel eens praten over wanneer iemand zijn rijbewijs in zou moeten leveren. Dat is natuurlijk nooit gebonden aan een strikte leeftijd, doch meer aan de capaciteiten om auto te rijden.

  Zou wel lekker stil worden op de weg wanneer we al die kneuzen van de weg halen.

 3. Volkomen terechte straf, al vind ik wel dat mensen van boven de 70 geen auto meer moeten rijden. Ze zijn een gevaar voor henzelf en andere weggebruikers.