Alex RosariaCURAÇAO – PAIS is sinds kort gevestigd in een nieuw partijgebouw aan de Winston Churchillweg. Het vorige gebouw werd voor de verkiezingen in 2012 betrokken. Nu rijst de vraag waarom ze verhuisd zijn naar een kleiner gebouw. Radio Hoyer 2 stelde de vraag aan partijleider Alex Rosaria.

Volgens Rosaria heeft de verhuizing niet te maken met een teruglopend leden aantal maar ligt de oorzaak bij de verbouwing van het bestaande gebouw. “Na de verbouwing zal PAIS terug gaan naar het pand, maar dan toch een kleiner gedeelte gaan huren wat ook niets te maken heeft met een teruglopend aantal stemmers bij volgende verkiezingen,” hoopt Rosaria.

Snoepreis
De fractievoorzitter ontkent dat PAIS door de mand is gevallen. De reis van PAIS-minister Stanley Palm aan Japan leverde hem en de partij veel kritiek op. De partij wordt er van beschuldigd geen haar beter te zijn dan andere partijen. Rosaria ontkent dat de reis een snoepreisje was en geeft aan dat de reis concrete resultaten heeft opgeleverd. “Die reis kostte slechts twintigduizend gulden en was niet onterecht,” aldus Rosaria.

Rosaria legt in een gesprek met Rick Hart uit waarom de partij een kleiner partijgebouw betrekt.

14 reacties op “PAIS ontkent teruglopend aantal kiezers”

 1. Rosaria,vergeet het maar,0,20 cent is nog te veel voor zo’n cull reisje.

 2. @Reforma, ze PS, heeft van haar fouten geleerd, maar anderen leren het nooit. Ze gaaaan maaar dooorrr. Geef het beetje maar een nieuwe naam, Reforma…

  De Reforma roeptoeters zijn in werkelijkheid niet aan het hervormen maar aan het afbreken en mensen van hen afhankelijk maken om zo door te kunnen gaan met manipulatie. Mobiele telefoon voor een stem. Kots.

 3. Rosaria wil het pas geloven, als de keiharde cijfers van de volgende verkiezingen bekend zijn en gelijk heeft hij.

 4. Politiek partij met Rosario moet niet vergeten dat hij rond 20 jaar terug toen aan de macht was als minister // diputado. Het eiland een grote ellende heeft meegemaakte met vele ontslagen en verdriet want twee belangrijk bedrijven zoals Amstel brouwerij en Continetel milling die hun koffer hebben gepakt en het eiland verlaten en er was geen sociale plan hoe verder.. Geschiedenis herhaald Nu is Kura Hulanda die falliet is en 70 mensen op straat. met hand schudden, mooie smile en praatje en snoep reis naar Japan behartig pais niet het belang van sport op het eiland. die 20.000 dollar hadden ze beter sport acomodatie zoals honkbal en basketbal velden een likje verf kunnen geven.

 5. @Dank, PS was anders aardig stil toen zij samenwerkte met Schotte die in woorden van haar eigen partijleider zo corrupt als de neten was.. waarom heeft de PS partijleider niet met het bewijs naar het OM gegaan? Dat is zeker de PS manier? En dan namen ze zulke corrupte mensen als Monk en Asjes als partijlid? en Tara Prins leuke baantjes geven,,

 6. Alsof de maat van het clubhuis een indicatie is voor het aantal leden.Hoe dom kan je zijn. Rosario is een van de mensen die voor een goed en integer bestuur van Curacao noodzakelijk is. Zijn reactie op de domme Reforma-actie van Schotte , verdient meer aandacht. Ook moet hij zijn verhaal in de barios gaan vertellen, waar nu sprookjesprins Schotte voor Sinterklaas loopt te spelen.

 7. Dit noemt ikke struisvogelpolitiek, mmmmm struisvogel wel verdomd dicht bij de Aloe Vera plantange zij hebben (natuurlijk) de eerste miljoenen order uit Japan zeker al binnen.

 8. Alle vriendjes in offshore wereld zijn anders ook behoorlijk geirriteerd dat er zo negatief wordt uitgehaald naar hun branche.

  Ik zou me niet vergissen Rosaria.. Lot’s of people are very dissapointed in you

 9. Pluimpje voor interviewer Rick Hart, een van de weinige journalisten op het eiland die directe kritische vragen durft te stellen,

  En Rosaria, maak de kat wijs dat de reis naar Japan van Palmpje maar 20,000 gukden heeft gekost.

 10. Ik had mijn hoop gevestigd op PAIS maar ben zwaar teleurgesteld in ze. Ze zijn tot dusver op geen enkele zinnige actie te betrappen geweest en deed vrolijk mee aan het gesnoepreis (minister Palm!) van de vorige regering.

  Zo ontzettend jammer, want ons eiland schreeuwt om een alternatief voor de MFK/PS/MAN mafia. PAIS heeft bewezen dat niet te zijn, de PAR voert een doodstrijd en ook van de PNP is weinig over.

 11. De manier waarop Pueblo Soberano regeert en werkt is uniek op Curacao en in de wereld!
  Geen enkele politieke partij ter wereld informeert de bevolking dagelijks via Internet en radio. Alle uitzendingen zijn terug te vinden op hun website die audio / visueel is.
  Dit, is de echte taak van politici. Wat een vernieuwing.
  Pabien !!!

 12. Pais is een zeer passieve politieke partij. Deze partij is totaal niet te vergelijken met Pueblo Soberano die dag in dag uit de bevolking informeert over van alles en nog wat via radio/Internet. Men wordt op de hoogte gehouden over van alles en nog wat, over arbeidsrechten, gezondheidszorg, voeding, zelfredzaamheid(heel belangrijk), onderwijs en opvoeding, wat hebben ze bereikt, actuele gebeurtenissen in de wereld etc. etc. Ik beluister de PS radio/Internetprogramma’s dagelijks en heb veel bewondering voor de manier waarop deze mensen (mannen en vrouwen) de bevolking heropvoeden, in eigen vrije tijd !
  Er is maar een politieke partij die met hart en ziel voor onze gemeenschap werkt en dat is Pueblo Soberano. Pais en alle andere politieke partijen kunnen heel veel van de werkwijze van Pueblo Soberano leren.
  Waar anderen aan zoveel mogelijk vergaren denken, denkt PS aan, de juiste personen op de juiste plaats en bij niet goed functioneren (asociaal functioneren) plaats maken voor een ander. Dit waardeer ik zeer.
  Dit is de erfenis van Helmin Magno Wiels, oprichter van Pueblo Soberano. R.I.P.

 13. Blijf maar lekker in sprookjes geloven Rosaria. Hier een stemmer die dus op jou had gestemd maar daar dus verschrikkelijk veel spijt van heeft. Je graaft je eigen graf met de arrogante houding die je sindskort hebt. Geen wil aan daadkracht, de suffe houding, kudde gedrag en ook de grote blunder om steevast achter die snoepreis van Palm te blijven staan zijn onder andere de redenen. Ik zal jullie zeker niet gaan missen!

 14. Onzin, Rosaria.
  Je weet drommels goed dat er geen Japanner deze kant op komt.