MarihuanaCURAÇAO – De politie heeft zaterdagmiddag tijdens een routinecontrole op illegaal wapen- en drugsbezit twee mannen gearresteerd. Dat gebeurde toen de twee in hun auto over de Veerisweg reden. Agenten vonden onder andere drugs, een geluidsdemper en een bivakmuts in het voertuig.

Bij de aanhouding kwam er een sterke marihuanageur uit de auto waarop de politie het voertuig heeft doorzocht. De politie vond diverse verdachte artikelen in het voertuig, onder andere een aantal pakjes met marihuana, een geluidsdemper en een bivakmuts. Hierop heeft de politie de 30-jarige M.H.K. en de 21-jarige S.P.R. gearresteerd en de gevonden artikelen in beslag genomen.

Huisinval
In navolging op deze aanhouding deed de politie rond 19.20 uur een huisinval in een woning in Malpais en een woning bij Krakeel. Tijdens de inval in Malpais vond de politie een grote zak met marihuanazaadjes en een sok met daarin Amerikaanse dollars. In de woning bij Krakeel werden twee zakken met marihuana gevonden, een blik met marihuanazaadjes en enkele wietplanten die klaar waren om geperst te worden.

Onderzoek
De verdachten zitten op dit moment nog vast en de zaak wordt verder onderzocht. R. heeft zich gedurende het onderzoek zeer onbeschoft gedragen en daarbij ook politiemensen bedreigd, aldus de politie. De verdachte zal ook voor zijn gedrag en de geuite bedreigingen ter verantwoording worden geroepen.

3 reacties op “Man bedreigt agenten na arrestatie wegens drugs”

  1. Come on Edgar…lets not be a bore with throwing YdK around. My daughter and wife are YdK…
    How about that Maliveld incident with that innocent woman protesting against the UN and a group of Dutch telling her all kinds of things….should i generalize like you and say that thats how average Dutch behave?
    The guy the cops arrested is just a loser…every country has them…they aren’t all YdK mate…

  2. Oftewel, de verdachte heeft zich als de gemiddelde YDK gedragen !

    Waar ligt het probleem ?

  3. Nix van die bedreigingen aantrekken…!!! Kom nou, een politie laat zich toch niet intimideren?.??……of is dat een curacaosche gewoonte?