• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

balborda thumbCURAÇAO – Minister Earl Balborda van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning heeft samen met Openbare werken (OW) en de wegwerkers de werkzaamheden aan de Perseusweg officieel afgerond. Dat gebeurde gistermiddag. De weg is zestien weken opengebroken geweest in het kader van megaproject Inhaalslag.

Het megaproject houdt in de Curaçaose wegen waar mogelijk (opnieuw) geasfalteerd worden. Om de openstelling te vieren, had Balborda buurtbewoners en stakeholders uitgenodigd bij de gelegenheid. Voor aanvullende vragen, commentaar of suggesties neem je contact op via e-mailadres info.vvrp@gobiernu.cw.

perseusweg

8 reacties op “Werkzaamheden Perseusweg na zestien weken af”

 1. Ik mag die Balborda niet. Hij strijkt een dik salaris op terwijl hij is opgeleid tot assistant personeelszaken, dus het printen van salarisstrookjes.

  Zo stelde hij bij de Fundashon Kas Popular (FKP) als toezichthouders een paar vriendjes voor die op hun CV alleen enkele danslessen en het buurkampioenschap touw trekken hebben staan. Bij de FKP, van groot belang voor Curacao waarin honderden miljoenen in omgaan en duizenden mensen op een wachtlijst staan voor een woning.

  En Balborda wil toezicht op een dergelijke organisatie laten uitoefenen door vriendjes van hem die nauwelijks hun eigen naam kunnen spellen en het enige toezicht wat ze ooit hebben uitgeoefend is op hun pieleman in het toilet.

 2. Er gebeurt tenminste wat.. tijdens de Cooper en Godett dagen helemaal niets!

 3. top weggetje nu 🙂 prima gedaan hoor….

 4. Af, wat is dan Af.

 5. 16 weken ?
  In die tijd leggen ze overal ter wereld ongeveer een hele snelweg aan.
  Met 10 cm asfalt wel te verstaan !

 6. Ik woon precies in de buurt maar ben NIET uitgenodigd !!!!??????

 7. goed gedaan .nu andere slechte wegen direct aanpakken.

 8. Wegen die al geasfalteerd zijn moeten opnieuw geasfalteerd worden? Jaja, als je geen toezicht houdt is het dweilen met open kranen.
  De overheid betaalde voor 5-6 cm asfalt en kreeg 1-2 cm asfalt.