Ivar AsjesCURAÇAO – Nog steeds is er geen minister van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport. De huidige portefeuille wordt sinds het aftreden van Rubia Bitorina waargenomen door premier Ivar Asjes. Hij verwacht dat er voor het einde van het jaar een nieuwe minister op de post zit. Dat meldt Radio Hoyer 2.

In de wandelgangen wordt de naam van huidig voorzitter van de kinderbescherming Louise Reed genoemd, maar Asjes wilde die naam niet bevestigen. Volgens de premier is hijzelf niet belast met het vinden van een minister van OWCS en heeft hij nog geen naam doorgekregen om te laten screenen.

Asjes geeft tijdens de wekelijkse persconferentie van de ministerraad antwoord op de vraag van Radio Hoyer 2 wanneer er een nieuwe minister van Onderwijs bekend zal worden gemaakt.

3 reacties op “Nog geen minister van Onderwijs”

  1. Erger nog is dat er ook geen enkele minister van boven wijs is.

  2. Het valt mij nog mee dat Jasjes, Gerrit de Raaf niet op die post zet,weten we zeker dat wij naar het hiernamaals worden geholpen betreffende opleidingen,geen waterleiding bedoeld hoor?>die zijn al zo lek als een mantje ,waar je ook loopt?!! komt zie je water op de meest vreemde plekken uit de grond komen,en dan hebben ze het over een beetje lek verlies.kan Herman hier niet wat aan gaan doen,die heeft toch overal verstand van>?.

  3. Wat heeft deze zoveelste politieke loser nu eigenlijk gezegt aan zijn volk!! niks dus?!!!,
    EN HET VOLK BLIJFT IN DEZE LOSERS GELOVEN,ONDANKS DAT ZIJ BETER WETEN,ONZE POLITICI BLIJFT ONS BELAZEREN BEZODEMIETEREN EN BELIEGEN, EN BEDRIEGEN,MET GERRIT DE raaf, HET FOREHENNAMMAMJ OP???