Foto RVD - Koos Breukel: Willem-Alexander en MaximaCURAÇAO – Voor het eerst spreekt Herman George over het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima. George is voorzitter van het comité dat het bezoek organiseert. Volgens George kan hij nog weinig melden omdat hij eerst alles rond wil hebben, zegt hij tegen Radio Hoyer 2.

De deadline om het complete programma naar Nederland te sturen is 29 oktober en George verwacht rondom die datum ook naar buiten te komen met de details. Hij kon nu al wel onthullen dat er op Soto en op Montana een soort van boulevard wordt gecreërd zodat wijkbewoners het koningspaar kunnen ontmoeten. “Dat is ook de wil van de majesteit. Hij wil mensen zien en gezien worden,” aldus George.

Brionplein
Een culturele avond mag natuurlijk ook niet ontbreken en die komt er dan ook op het Brionplein. “Eenheid in verscheidenheid is het motto van de avond met onder meer zang en dans,” kan George al wel verklappen. De voorzitter vindt het niet erg de mensen in spanning te laten zitten, want op die manier zijn ze volgens de voorzitter verzekerd van iets goeds. In de tweede helft van volgende week zal hij naar buiten komen met alle details.

George vertelt hoe het met de voorbereidingen staat rondom het bezoek van Willem-Alexander en Maxima

5 reacties op “Organiserend comité blikt vooruit op koninklijk bezoek”

  1. Willem is als “jonge jongen”wel wat gewend .In oktober 1983 aanwezig bij het grote springconcours “grote prijs van Heineken Amsterdam” in de RAI.Ik zat helemaal alleen aan een gezellig barretje,twee damens die er perfect opmaat uitzagen deden de bediening,het pacours was van deze plek totaal te overzien.De koninklijke familie incl de heer Heinken zaten aan de overkant met al het poespas gedoe erom heen,toen nog Kroon Prins Willem ging ff wandelen in de pauze met Fredy en kwamen aan bij het barretje waar ik zat,ze hadden allang vanaf de overkant gezien dat er daar geen poppenkast figuren ronddwalden bij het stille barretje,zie gingen zitten en dronken een lekker koud heineken pilsje,ZE ZIJN NIET MEER TERUG GEGAAN NAAR DE ERETRIBUNE.en gezellig dat het was!.

  2. Voor eenieder die Willem en Maxima persoonlijk wil tegen komen,mijn tip ,ga in de Netto bar zitten,daar komen zij zeker binnen om groen drankje te nuttigen. Tip voor de Raaf.en co

  3. Herman heeft net met mij besproken dat het klapstuk van de avond op het Brionplein een laaste voorstelling word van Gerrit de Raaf als Kerstman,veel cadeuatjes uitdelen met een mooie strik,je mag het pas thuis open maken,en wat is hun verbijstering er zit niks in??.

  4. Die avond op het Brionplein lijkt mij echt iets waar je als Koning naar uit zit te kijken. Goed bedoelde optredens, maar lijkt me dat hij liever met die mensen op een terrasje en een koud biertje zou willen zitten.
    “Laat dat dansen en zingen maar zitten, we gaan gewoon lekker praten en drinken’.

    Helaas, het comité heeft weer besloten om het zo officieel mogelijk te maken. Vervolgens zie je die dan hinderlijk in de weg lopen tijdens het bezoek. Het is overal hetzelfde.

  5. Herman je hebt precies in twee minuten en zeven en veertig seconde niks gezegt waarom zegt u trouwens wat,had toch maar de lessen van ééne (pappy) beter aangenomen.met wel gemende groeten,de bouwvakker??.