• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

politielichtenCURAÇAO – De Dienst Speciale Taken, een actieteam van de politie van Punda en de vreemdelingenpolitie hebben gisteravond een controle uitgevoerd. Hierbij werden mensen gecontroleerd op hun sédula en/of verblijfspapieren. De politie bezocht bij de actie zes adressen in Buena Vista.

Agenten pakten 28 mensen op die geen papieren konden laten zien. Ook zijn twee minderjarigen aangehouden. Twee mensen zijn na de noodzakelijke handelingen naar huis gestuurd met de noodzakelijke papieren. De 26 buitenlanders, zestien mannen en tien vrouwen, zijn vastgezet in afwachting van hun uitzetting. De controles gaan door.

4 reacties op “26 Illegalen vast na politiecontrole”

 1. Het zijn vaak moderne slaven die ver beneden het minimumloon werken voor mensen die tegen Wet 80-20 zijn. Wet 80-20 verbiedt betaling onder minimumloon, dat is niet leuk voor de uitbuiters. Wet 80-20 geldt voor iedereen die LEGAAL op het eiland werkt.
  Illegalen werknemers zijn namelijk niet te controleren en worden uitgebuit.

 2. de Pool was ook een illegaal die hebben ze uitgezet richting Venezuela.

 3. Ik dacht dat Asjes pro-illegalen was.. want het uitzetten van Mauro was racisme volgens hem

 4. Kan de regering “lees politie” dit geld wat deze uitzettingen kosten niet beter besteden aan het oplossen van de moord op Helmin Wiels om de daders achter deze moord op te pakken en te veroordelen wie het ook mogen ZIJN???????????????????.