• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

mesCURAÇAO – De man die ervan verdacht wordt een stagiaire overdag neergestoken te hebben, zit vast. Hij zou dat 31 mei gedaan hebben in de parkeergarage bij Renaissance. De politie hield de 30-jarige Surinamer K.B. gisteren om 18.05 uur aan.

De 27-jarige stagiaire Cynthia had op de bewuste dag haar auto geparkeerd op de vierde verdieping van de parkeergarage en liep naar de lift. Toen merkte ze een man op die in haar richting liep. Hij stak direct meerdere keren in haar zij met een mes. De vrouw liep ook verwondingen op aan haar duim en haar rechterarm. Daarna viel ze op de grond en bood haar tas aan om van de overvaller af te zijn. Hij eiste echter haar autosleutels en wilde dat de vrouw haar auto aanwees. De overvaller ging ervandoor toen een andere auto poolshoogte kwam nemen en de vrouw om hulp gebaarde.

Beelden
Op 17 oktober verspreidde de politie beelden van de man en deed op televisie een oproep om hulp. Op basis van tips is de man aangehouden op de Caracasbaaiweg. Hij is voorgeleid aan Justitie en blijft langer vastzitten.

Emotionele reactie
De stagiaire, die op dit moment weer in Nederland is, reageert emotioneel tegenover Versgeperst.com. “Ik had niet verwacht dat hij nog opgepakt zou worden”. Cynthia geeft aan dat ze nog vaak aan het incident moet denken. “Vooral de laatste periode komt het weer erg vaak naar boven. Ik ben enorm blij dat hij is opgepakt, dit geeft toch een gevoel van rechtvaardigheid”. De foto van de verdachte wil ze nog niet bekijken, “daar ben ik nu nog niet klaar voor”. Ze geeft aan zelf contact op te gaan zoeken met de politie om te verifiëren of het inderdaad om de juiste verdachte gaat.

Update
Cynthia heeft tegenover Versgeperst.com bekend gemaakt dat de verdachte op de foto inderdaad de man is die haar op 31 mei heeft aangevallen en meerdere malen met een mes heeft gestoken. Ook met de politie heeft ze ondertussen contact gehad. De politie verklaart tegenover haar dat K.B. vooralsnog ontkent iets met de zaak te maken te hebben.

renaissance overvaller

5 reacties op “Overvaller parkeergarage Renaissance opgepakt na tips”

 1. gaan ze nog wat doen met die jongens die de chinees vermoorde bij caracasbaai? ze waren prima op beeld

 2. wat een opluchting dader opgepakt, de daders moeten flink aangepakt worden, de schade die ze anderen berokkenen.

  rovers, inbraken en andere criminelen, oppakken en flink laten boeten, werkstraf is hun verdiensten
  CURACAO MOET VEILIG WORDEN,

 3. Goede catch. Alleen gaat deze jongen niet het gevang in, want zijn advocaat zal zeggen dat het eerst de beurt is van Brian Mariano.

  Die is 8 maanden geleden tot een jaar cel veroordeeld wegens smokkel van een kilo drugs maar heeft nog geen minuut vastgezeten.

  Lei pa un ta lei pa tur.

 4. enkele reis terug naar paramaribo na zijn gevangenisstraf

 5. Waarom zetten ze niet gewoon een bewaker op elk verdieping!! Lijkt mij nu niet meer dan logisch toch! Hadden ze al moeten doen na het eerste incident!! De winkels moeten dit gewoon eisen van de management van de parkeergarage. Ken al een paar mensen die er niet meer heen gaan door dit soort taferelen!
  En dit soort tuig keihard straffen!! Sluit hem komende 4 jaar op!!