OvervallerCURAÇAO – Een 61-jarige man is zaterdagnacht op gewelddadige wijze beroofd van zijn geld en auto. Het slachtoffer kwam zaterdagnacht thuis toen hij werd opgewacht door drie gemaskerde mannen. De man werd mishandeld en moest onder bedreiging van een vuurwapen zijn huisdeur openen.

Het incident vond plaats in Mahaai, aan de Schout Bij Nacht Doormanweg. De man kreeg klappen en vuistslagen in zijn gezicht en moest onder bedreiging van een vuurwapen de mannen zijn huis binnenlaten. Eenmaal binnen is het slachtoffer vastgebonden en zijn de mannen op zoek gegaan naar geld en waardevolle spullen. Ze zijn ervandoor gegaan met diverse spullen, geld en de auto van het slachtoffer, een grijze 4-runner uit 2005.

Teruggevonden
De auto is gistermiddag teruggevonden bij Coral Cliff en is in beslag genomen voor onderzoek. De politie is nog op zoek naar de drie daders.

Tips
Het overvalteam onderzoekt de zaak. De politie verzoekt iedereen die meer weet over het incident om te bellen naar een van de volgende nummers: 8666140, 8666192, 8666240 of 8666109. Ook kan er gebeld worden naar het alarmnummer 911 en de anonieme tiplijn 108.

3 reacties op “Man bij thuiskomst verrast door drie gewapende mannen”

  1. CRIMIÇAO!

  2. Art, fasten your seatbelts toch?

  3. Het zoveelste geval waarbij de gewone burger zich niet kan beschermen vanwege het wapenverbod. Tevens geeft het aan dat criminelen dat verbod niet gehoorzamen, en daardoor vrij spel hebben.