GeweldCURAÇAO – De politie heeft gisterochtend in Kanga een man gearresteerd op verdenking van bedreiging met een vuurwapen. Het incident vond 14 september plaats. De 52-jarige F.G.W. wordt ervan verdacht die dag een pistool op tenminste twee mensen te hebben gericht, waaronder zijn zoon. Dat meldt de politie in een verklaring.

In de avond van 14 september was de zoon van de verdachte in gezelschap van een vrouw. Om onbekende reden heeft de verdachte toen de auto waarin zijn zoon en de vrouw aanwezig waren benaderd met een pistool en een zaklamp. De vrouw is toen vertrokken. Hierop ontstond een woordenwisseling tussen de verdachte en zijn zoon. Dit leidde tot een worsteling tussen de twee. Toen er een derde persoon tussen de vader en het slachtoffer probeerde te komen werd de persoon in kwestie ook bedreigd met het vuurwapen.

Huisinval
De verdachte is gisterochtend gearresteerd en zit nog in hechtenis. In verband met het onderzoek naar deze zaak heeft de politie gisteren een inval gedaan in het huis van de F.G.W. Zij hebben hierbij enkel een speelgoedvuurwapen gevonden en in beslag genomen. De zaak wordt verder onderzocht.

www.versgeperst.com