pistoolCURAÇAO – Het overvalteam heeft gisteren in samenwerking met de afdeling Joyriding, THT Rio Canario en het arrestatieteam een huisinval gedaan in vier woningen. Hierbij zijn drie mannen en een vrouw opgepakt op verdenking van vuurwapenbezit, diefstal, geweldpleging en drugsbezit.

De huisinvallen werden gisternacht tussen 05.00 en 07.00 uur uitgevoerd. Het gaat om twee huizen op een terrein in Noord Roozendaal, een woning aan de Cubaguaweg en een huis aan de Ceylonweg.

Noord Roozendaal
Bij een van de huizen op een terrein in Noord Roozendaal heeft de politie drugs en munitie in beslag genomen. De 27-jarige S.Y.S. is aangehouden op verdenking van geweldpleging en het overtreden van de opiumwet. In een ander huis op hetzelfde terrein heeft de politie ook twee mannen aangehouden. Het gaat om de 31-jarige R.E.S. en de negentienjarige S.A.G.M.N. Zij worden ervan verdacht een rol te hebben gespeeld in een overval met geweldpleging. Het incident vond op 15 juni plaats aan de Schottegatweg West.

Overvalzaak Californieweg
In dezelfde nacht werd ook een huisinval gedaan in een woning aan de Cubaguaweg. De bewoners worden ervan verdacht een rol te hebben gehad in een overval op 6 oktober aan de Californieweg. Er is tijdens de huisinval echter niks bijzonders gevonden en er zijn geen arrestaties verricht.

Geweldpleging
In verband met dezelfde zaak heeft de politie later die nacht een huisinval gedaan bij een huis aan de Ceylonweg. De politie heeft drugs in beslag genomen en de twintigjarige vrouw S.A.B. gearresteerd op verdenking van geweldpleging en het overtreden van de opiumwet. Op dit moment zitten alle verdachten nog vast en wordt de zaak verder onderzocht.

2 reacties op “Vier verdachten gearresteerd na meerdere huisinvallen”

  1. Er is sinds vorige week een k9 honden team aangekomen,vanuit Nederland.
    Ben benieuwd wat ze daar mee gaan doen. Heb ze gezien wauw wat zijn die getraint zeg.
    Zeer indrukwekkend. Zou zeggen inzetten die handel.

  2. Ik denk dat Philippe Maaskant gestopt is met zijn Curacrim lijst,het is niet meer bij te houden of je hebt er dagtaak aan.Waar gaan wij heen mensen!.