OvervalCURAÇAO – In de Breedestraat in Otrobanda vond vannacht een gewelddadige overval plaats. De Politiecentrale kreeg rond 03.00 uur melding van het incident. Bij aankomst vond de politie het slachtoffer in gehavende toestand aan. De 34-jarige man lag op de grond met een bebloed gezicht.

De man beweert dat hij lag te slapen in zijn winkel toen hij werd verrast door vier gewapende mannen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest hij op de grond gaan liggen. Vervolgens werd hij mishandeld door de vier mannen. Het slachtoffer had als gevolg hiervan een bult op zijn voorhoofd en een bebloede neus en lip. De verdachten zijn er vandoor gegaan met geld en diverse elektronica, waarvan onder andere een mobiele telefoon, een laptop en speakers. Het slachtoffer is met de ambulance naar de polikliniek van het Sehos gebracht. Het Overvalteam onderzoekt de zaak.

Informatie
De politie verzoekt iedereen die iets van deze zaak af weet om te bellen naar 8666140 of 8666192. Ook kan er dag en nacht gebeld worden naar 911. Als je anoniem wilt blijven, kan je bellen naar 108.

www.versgeperst.com