bootje stuk lekCURAÇAO – De politie kreeg zaterdag rond 02.10 uur van de Kustwacht te horen over een verdachte boot bij Bullenbaai. Het bootje bleek inderdaad 83 kilo cocaïne aan boord te hebben. Twee mannen zijn aangehouden na een achtervolging, deels op het water en deels over land. Twee anderen ontkwamen.

Het gaat om de 28-jarige R.A.B.P. en de 42-jarige H.Z.P., beiden afkomstig uit Venezuela. Eerstgenoemde verdachte werd aangetroffen bij Kaap St. Marie en overgedragen aan de politie. De andere drie verdachten vluchtten richting de mondi. Eentje daarvan, de 42-jarige P., is later teruggevonden en rond 07.00 uur opgepakt. Beiden zijn ingerekend op verdenking van overtreding van de opiumwet. De helikopter is ingezet om de voortvluchtige verdachten te vinden, maar dat mocht niet baten. Bewoners van Jan Kok en Rif St. Marie worden opgeroepen om de politie van Barber/Tera Kòrá in te lichten als ze iets verdachts zien. Dat kan via telefoonnummer 8642166 of via alarmnummer 911.

Cocaïne
In de boot troffen de autoriteiten 76 pakketten cocaïne aan, in totaal goed voor 83 kilo. Ook troffen ze een voertuig zonder kenteken aan en namen die direct in beslag. Het onderzoek wordt voortgezet.

prensa2

1 reactie op “Politie onderschept drugstransport bij Bullenbaai”

  1. En toch wordt er goed werk verricht door Orde en Handhaving, daar… op Curaçao.
    Wel heb ik een opmerking…….

    Bewoners van Jan Kok en Rif St. Marie worden opgeroepen om de politie van Barber/Tera Kòrá in te lichten als ze iets verdachts zien. Dat kan via telefoonnummer 8642166 of via alarmnummer 911….of Anoniem via tel:……….dan biedt je ook ruimte!!!!