GevangenisCURAÇAO – Een Venezolaanse radiojournalist is gisteren gearresteerd door de onderzoekspolitie, tien minuten nadat hij in zijn uitzending had geklaagd dat leden van de politiedienst in luxeauto’s rondrijden. Dat maakte zijn zoon vandaag bekend. Victor Hugo Donaire is midden in de uitzending gearresteerd.

Vier agenten in burger namen hem mee uit de studio. Hij wordt beschuldigd van het zich verzetten tegen zijn arrestatie en het mishandelen van een ambtenaar. Danny Donaire zei dat zijn vader nog steeds vastzat.

© Novum

7 reacties op “Journalist Venezuela opgepakt tijdens uitzending”

 1. Venezuela. ooit een welvarend en veilig land.. nu is er veel armoede en is het er zelf gevaarlijker dan Irak en Afghanistan.. leve de Boleveriaanse revolutie!

 2. Vergeet nooit dat een van de eerste dingen die Chavez deed zodra hij aan de macht was: De rechters ontslaan en vervangen door plooibare rechters. Dat was de eerste stap. En er zijn daarna nog vele stappen genomen.
  Uiteindelijk wordt Venezuela een totalitaire staat met armoede en onderdrukking.

 3. @ Edgar,er zijn altijd figuren die zich zelf zo ver in de nesten hebben gewerkt dat zij van hun dood een bijzondere uitkomst willen maken,om ééwig in de belangstelling TE BLIJVEN STAAN.

 4. En dan te bedenken dat een zekere Sambo met grote regelmaat in de krant hiep hiep hoera stukjes schrijft over zijn geliefde Venezuela.

  Ik hoop dat hij ook dit artikel leest.

 5. Je kan wel zien dat Venezuela en Rusland dikke vrienden zijn.
  Hebben inmiddels dezelfde opvattingen aangaande de aanpak aangaande de vrijheid van meningsuiting.

 6. @Sander: precies!

 7. een venezuela beweert geen dictatuur te zijn!!