rijbewijsCURAÇAO – Bureau Rijbewijzen is morgen geopend voor mensen die hun rijbewijs moeten vernieuwen. De organisatie geeft aan dat zij de de afgelopen periode geen optimale service hebben gegeven. Met een extra open dag willen zij hiervoor compenseren.

Bureau Rijbewijzen geeft aan dat zij op dit moment onderbezet zijn. “In verband met de vakantieperiode kwamen er meer klanten dan normaal, maar waren er ook veel werknemers vrij”, zo legt de organisatie uit. Bovendien was dinsdag het systeem dat de rijbewijskaarten uitgeeft tijdelijk buiten gebruik, waardoor veel klanten langer moesten wachten.

Compensatie
Ook is er rekening gehouden met het feit dat het bureau gisteren, op de nationale feestdag, gesloten was. Om te compenseren voor deze periode is het bureau morgen van 08.00 tot 14.00 uur geopend voor alle mensen die hun rijbewijs moeten vernieuwen.

2 reacties op “Bureau Rijbewijzen morgen open”

  1. “In verband met de vakantieperiode kwamen er meer klanten dan normaal, maar waren er ook veel werknemers vrij” .en wat men vergeet te zeggen is dat men personeel de laan uit heeft gestuurd omdat men de zaak belazerde, ja ook bij bureau rijbewijzen. Waar niet eigenlijk vraag ik me zolangzamerhand af .

  2. Goed initiatief!