pistoolCURAÇAO – De politie is gisteren rond 11.15 uur in actie gekomen in Noord Zapateer omdat twee personen kogels hadden afgevuurd op een huis. Het duo ging ervandoor met hun pick-up toen zij hoorden dat de politie in de buurt kwam. De 38-jarige F.H.K.W. is daarvoor aangehouden.

De bewoners vertelden even dat daarvoor twee mensen het huis hadden beschoten. De politie was onderweg naar het huis van de verdachte toen ze hem aantroffen in zijn auto. Hij negeerde een stopteken en moest met een achtervolging ingehaald worden. Bij Jan Boos dwongen agenten hem om te stoppen.

Schotwond
W. bleek een schotwond aan zijn knie te hebben. Hoe dat is gebeurd is nog niet onbekend. Ook bleek hij cocaïne bij zich te hebben. De man is naar het Sehos gebracht voor medische behandeling en daarna vastgezet.

Vechtpartij
Het incident staat niet op zichzelf. Maandag vond een vechtpartij plaats in dezelfde wijk. De zoon van de arrestant had ruzie met een aantal buurtgenoten. Gisterochtend kwam de opgepakte W. daarvoor al verhaal halen namens zijn zoon. Bij dat opstootje is er volgens W. op hem geschoten.

www.versgeperst.com