• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Gebouw Openbaar MinisterieCURAÇAO – Giovani de Pool senior is vrijgelaten. Dit bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) tegenover Versgeperst.com. Het OM kan niet in hoger beroep tegen de vrijlating omdat de rechter-commissaris de inval als onrechtmatig bestempelde.

De 56-jarige De Pool blijft voor het OM verdachte wegens vuurwapenbezit. Bij de inval zijn drie wapens gevonden in de kamer van De Pool, en daarvoor zal hij zich later moeten verantwoorden.

14 reacties op “OM: ‘Geen beroep tegen vrijlating De Pool senior’”

 1. @Edwin Gumbs: de gedoodverfde toekomstige hoofd Veiligheidsdienst is een Schotte-vazel, een ex-politieman, nu ‘crisismanager’ genaamd Micheal Romer.

  Je bedoeld dat deze de bewuste hulp-officier van Justitie was die het bevel heeft verknoeid? Laat ons alsjeblieft weten of je zeker weet of je comment correct is…

 2. @ Henki, je slaat de spijker op zijn kop,elk wapen wat in beslag word genomen moet onderzocht worden op eerdere delicten die hiermee in verband kunnen worden gebracht.Alleen het probleem op Curacrim is??. ,. Er worden elke dag zoveel schietijzers in beslag genomen dat ze het bos door de bomen niet meer kunne zien.laat staan dat zij de mogelijkheid hebben om te onderzoeken(geen geld) dat heeft Gerrit de Raaaf & en co in de pokkit

 3. @Edwin Gumbs; en wie is die gedoodverfde toekomstige hoofd dan?

 4. fouten worden gemaakt, dan moet het recht zegevieren, echter de wapens opsturen richting NFI en Interpol kijken als deze wapens ergens een verleden hebben.
  By the way follow the money, het spoor van geld , bezittingen liegen nooit. het vehaaltje ik zet altijd in op derze nummers en ik heb het eerlijk gewonnen gaat niet op. Zowel dan kunnen we ook mooi in de boekhouding van de loterij-bazen ook even goed nakijken.
  Mocht het nu zo zijn dat je bij bepaalde huizen witte rook ziet dan is er geen nieuwe Paus gekozen maar dan zijn er mensen hun boekhouding aan het verbranden.

 5. Normalieter had de verdachte Pool senior binnen 6 uur buiten het politiebureau, coclusie!,of de advokaat heeft twee dagen zitten slapen,of het politie dossier is veranderd?.

 6. Aan dergelijke “procedurele fouten” hangt waarschijnlijk ergens een prijskaart…..?

 7. Het OM: vette salarissen verdienen en lekker belangrijk zijn.
  maar fatsoenlijk werk leveren is er niet bij.
  een grote corrupte vriendjeskliek!!!!

 8. ah ja, als je geld, drugs en wapens hebt is alles mogelijk.

 9. Leve de op Nederlandse moraal gestoelde wetgeving.

 10. Die hulp-officier van OM is de gedoodverfde toekomstige hoofd Veiligheidsdienst.

 11. Hulp-officier van OM direct ontslaan. Het publiek gelooft niet in toeval bij zulke zaken.

 12. Doorgestoken kaart.. tja zo lopen er nog meerdere corrupte politici rond ondanks dat het VOLK aanklacht hebben ingediend bij het OM inclusief het bewijs!

 13. Foutje bedankt.

 14. long live the vriendjespolitiek