• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Jeanne-Marie Francisca thumbCURAÇAO – Het bestuur van Fundashon Tayer Social, oftewel sociale werkplaats Groot St. Martha hoeft niet zo nodig terug op haar plek. Dat zegt voorzitter Mayra Coffie tegen Radio Hoyer 2 naar aanleiding van het op non-actief stellen van het bestuur van de sociale werkplaats.

Minister Jeanne-Marie Francisca van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn kwam vorige donderdag bij de sociale werkplaats langs om te praten. Aan het eind van de dag werd het bestuur op non-actief gesteld. In de tussentijd is er een interim-directie aangewezen voor de Fundashon. Het bestuur is het niet eens met de beschuldigingen en heeft zondag aangifte gedaan van smaad bij het Openbaar Ministerie.

Collega Rick Hart sprak met Mayra Coffie en zij legt uit wat Groot St. Martha precies doet.

4 reacties op “Bestuur sociale werkplaats Groot St. Martha wil niet terug”

 1. @Abraham, Zat jij dan te twijfelen over Jasjes? Hij heeft in het verleden meerdere male aangetoond dat hij van hetzelfde hout is gesneden als Gerrit de Raaf..

 2. Het eindresultaat van dit soort malversaties is immer hetzelfde:

  Het oude bestuur wordt door de rechter in het gelijk gesteld, de overheid mag flink in de buidel tasten om de opgelegde boetes te betalen en de instantie op zich wordt vervolgens daarna door het nieuwe bestuur in no-time kaalgeplukt.

  En de belastingbetaler betaalt het gelag.

 3. @ Sene, een ding scheeld, Rutte heeft nog geen vrouw dus die fout kan hij ook dan niet maken en zal die ook nooit maken.Jasjes is één pot nat als Gerrit de Raaf.

 4. Laten we eens kijken wie de nieuwe bestuursleden van FTS worden.

  PS is in ieder geval heel fout bezig de praktijken van de MFK regering, grenzeloos nepotisme, te copieren. Zie Tara Asjes. Het is onbestaanbaar dat zij als medewerkster van premier en echtgenoot Ivar Asjes op de payroll staat, en dan ook nog allerhande commissariaatjes gaat bekleden (CTB, Aqualectra).

  Tara Asjes is gewoon de nieuwe Cicely van der Dijs. Geen ervaring, geen kennis van zaken maar als echtgenoot resp. byside van de premier overladen worden met lucratieve baantjes.

  Je kunt van Nederland zeggen wat je wilt, maar dat mevrouw Rutte daar de medewerkster van Mark Rutte wordt en ook nog eens in de RvC van een hoop staatsbedrijven komt is volledig ondenkbaar.

  We willen zo graag onafhankelijk worden, maar zolang we Taras en Cicelys op de payroll van de gobiernu blijven zetten blijven we een bananenrepubliek die blij moet zijn onderdeel uit te maken van het koninkrijk.