stanley palm thumbCURAÇAO – Minister Palm van Economische Ontwikkeling gaat naar een conferentie van de Florida Carribbean Cruise Association (FCCA) in Cartagena. Tijdens deze conferentie nemen woordvoerders van diverse Caribische eilanden de gelegenheid om kennis te maken met verschillende cruisemaatschappijen.

Palm wil met zijn bezoek aan Cartagena bijdragen aan de toeristische en martitieme sector van Curaçao. Hij hoopt met zijn deelname aan de conferentie meer cruisemaatschappen naar Curaçao te krijgen. Palm bezoekt de conferentie met een delegatie van de Curaçao Tourist Board (CTB), Curaçao Ports Authority (CPA) en de Kamer van Koophandel.

9 reacties op “Minister Palm naar Cartagena”

 1. Mevrouw Palm is de daggeldvergoeding van de reis naar Japan zo goed bevallen dat ze haar man weer op snoepreis heeft gestuurd.

  Naar verluid loopt ze de hele dag door Zuikertuin shopping mall.

 2. @boeis

  Nee Boeis , niet van gehoord. Vertel eens wat meer!
  ” Wie geeft de orders?” : geen idee, geef me de namen aub.

 3. Ja, Vree, wat ben ik enorm teleurgesteld in PAIS. Ik dacht dat we eindelijk een integere partij in de regering zouden krijgen na jarenlang door de mafia te zijn geregeerd maar wat zijn we bedrogen uitgekomen.

  In plaats van te matigen na alle kritiek op zijn tienduizenden guldens kostende snoepreis naar Japan boekt hij meteen een nieuwe snoepreis naar Colombia.

  Maar tussendoor had Palm wel nog even tijd om tegen het advies van het SBTNO in Tara Asjes te benoemen bij het CTB. Dat Tara Asjes als echtgenote van Ivar Asjes ook zijn medewerkster werd was al een schoolvoorbeeld van nepotisme.

  En Rosaria kijkt weer besluiteloos toe en vind het allemaal goed. Wat een grandioze mislukking is hij al partijleider. Als PAIS bij de volgende verkiezingen nog 1 zetel krijgt Mogen ze hun handen dichtknijpen.

 4. Palm heeft de smaak van het reizen te pakken !
  Waar gaat de volgende reis naartoe ?
  Ik mag aannemen dat Brazilië bij de WK op de kalender staat !
  Super-bowl in New York en de world series bij het base ball mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
  Hawaii lijkt me ook een leuke bestemming en om meer begrip voor de Chinezen op te kunnen doen lijkt me een bezoekje van een maand ook geen onaardig voorstel.

  Uiteindelijke return on investment ………………..NUL komma NUL.

 5. @Vree P, Jawel, ze gaan het roken in de horeca verbieden. Dat is pas belangrijk…..Not!

 6. Cartagena,, daar hadden de geheime agenten van Obama het er ook erg gezellig!

 7. Vree P. heb jij niet gehoord over Nederlandse maffia staat wie geeft de orders?

 8. Niiets van Rosaria gehoord over de kwalijke benoeming van Tara Asjes door zijn PAIS-minister Palm( onder druk van Asjes). Rosaria heeft zich inmiddels dus aangepast aan
  de malafide politieke kliek.. PAis: volgende verkiezingen van het toneel verdwenen.
  Veel praten, niks doen aan de werkelijke problemen.

 9. En dat nadat hij net schaamteloos op snoepreis is geweest naar Japan.

  Het ziet er naar uit dat minister Palm het wereldrecord snoepreizen van el Hakim gaat proberen te verbreken, maar dat zal toch moeilijk worden.

  Ik zie Palm trouwens liever in het buitenland dan op Curacao, want hier maakt hij alleen maar onvergeeflijke blunders, zoals het goedkeuren van de benoeming van Tara Asjes bij het CTB.

  Palm gaat PAIS veel stemmen kosten.