PolitieCURAÇAO – Een echtpaar is gisteren rond 18.25 uur overvallen in hun huis in Kanga. Dat meldt de politie. De slachtoffers, een vrouw van 50 en een man van 51 jaar, werden in huis plotseling verrast door twee gewapende mannen.

Ze dwongen de twee onder bedreiging om op de grond te gaan liggen. Ze werden vastgebonden en hun monden werden afgeplakt met tape. De overvallers zijn daarna op zoek gegaan naar waardevolle spullen en namen enkele voorwerpen en geld mee. Daarna ging het duo er vandoor.

Informatie
Het Overvalteam onderzoekt de zaak en is op zoek naar informatie. Heb je tips, of denk je iets verdachts gezien te hebben, bel dan met het Overvalteam van de politie op 8666140 of 8666192. Ook alarmnummer 911 en de anonieme tiplijn 108 zijn geopend voor informatie.

6 reacties op “Echtpaar overvallen in eigen huis”

 1. Schei uit waarom maken jullie er druk over.

  Dit gebeurt ook in Nederland.

  Indien jullie het hier niet leuk vindt pak jou boeltje en rotop.

 2. At least no assault on the couple :-S
  Worrying, am I next? My wife? Our baby????!!!!

 3. Ik ben nog steeds verbijsterd over het feit dat YDK zich religieus noemen, terwijl ik nog nooit een volk op de hele wereld heb gezien waarbij je zo goed de consequenties van ongehoorzaamheid aan Christus woorden kunt zien, zo bespottelijk apocalyptisch goddeloos is Curaçao..: “…Want zie, in het einde der dagen zal de liefde verkoelen. Jongeren zullen opstaan tegen ouderen. De moeders zullen zich niet meer bekommeren om hun nageslacht. Vaders zullen hun zonen niet herkennen en moeders weten van hun kinderen niet. Met hun mond eren ze mij, doch hun hart houdt zich verre van mij. Hun keel is een geopend graf en slangenvenijn is op hun lippen…” Je zou werkelijk toch geloven dat Jezus Christus toentertijd een keer anno 2013 een kijkje heeft genomen op Korsou en daar het YDK gepeupel heeft gadegeslagen, niet dan? Ik kan Zijn beschrijving van de YDK niet verbeteren…

 4. CRIMIÇAO ……….

 5. Dan kan je beter een Gay Pride houden mevr. Raveneau!!
  Misschien dat de kerkleiders zich eens uit moeten spreken over de atrako-plegers.

  Die Gay-Priders doen niemand kwaad, maar dit soort hufters brengt met name de overvallen personen, veel sterkte gewenst overigens, heel veel leed toe en doet het hele eiland Curaçao meer kwaad dan goed!!! Denk maar eens aan het toerisme.

 6. We gaan www.wikicrimes.org voor Curacao maar weer bijwerken met het nieuwe lijstje:

  ​19-09-2013 Souax: 73 jarige in eigen woning​ overvallen en mishandeld
  19-09-2013 Amerikanenkamp: Bouwmateriaal gestolen
  20-09-2013 Man neergestoken na aanrijding
  23-09-2013 Boca Sami: Man vermoord
  23-09-2013 Westpunt: Man neergestoken
  26-09-2013 Kanga: Echtpaar in huis overvallen

  De dood van Pretu laten we er maar even buiten.

  Ik wou dat Asjes zich hier eens druk over maakte in plaats van over een heleboel andere dingen drukte te maken.