MFKCURAÇAO – De MFK ontkent betrokken te zijn bij de moord op Helmin Wiels. Na de arrestatie van Burney F., bijgenaamd ‘Nini’, in de zaak-Wiels staken die geruchten de kop op. In een persverklaring laat de partij van Gerrit Schotte weten dat het een complot is van politici en journalisten om de MFK te beschadigen.

De geruchten kwamen op gang omdat F. banden zou onderhouden met George Jamaloodin, gewezen minister van Financiën namens de MFK.

25 reacties op “MFK: wij zitten niet achter moord op Wiels”

 1. Gerrit for President!

 2. Ik ook niet!

 3. jerrel, helemaal waar!!
  Schotte heeft nog nooit een zin uitgesproken zonder leugens…

 4. @ Para Mira. Niemand ZONDER minimaal een HBO opleiding mag zich kandidaat stellen.

  Kandidaat voor wat?

 5. Om de Mafioso Fundasjon Korsou te beschadigen zijn geen buitenstaanders nodig. Dat kunnen de leider en de leden best zelf.

 6. Niemand ZONDER minimaal een HBO opleiding mag zich kandidaat stellen. Ik zeg MINIMAAL HBO MET DIPLOMA!

 7. Laten we wel eerlijk blijven: bij Schotte konden we er tenminste op rekenen dat hij loog. En bij betrapping van elke leugen blijft hij stug doorpropaganderen voor Sambil & PDVSA.

  Verder vertoont Skotti tenminste geen enkele interesse voor de moordenaars van Wiels. Doet niet aan ‘speculaties en roddels’

  Welke andere politicus vertoont zo’n stabiel en voorspelbaar karakter? MFK: mas serka di bo!

 8. @ Gerrit de Raaf begint nu toch echt duidelijk zijn symtomen als psychopaat en pahtologische leugenaar openlijk op straat te gooien.Met het beschuldigen van de media en journalistren en politici doet hij geen goede zaken,ik denk aan het tegenovergestelde.Een politieke partij hoord zich niet met criminelen figeuren in te laten, en van de MFK weten wij dat er genoeg criminelen partij sponsers zijn.Is het niet een beetje boel Gerrit de Raaf zijn eigen schuld dat deze verhalen de ronden doen.

 9. Ik heb ook nergens gehoord dat de MFK achter de moord op wiels zit. Maar wel hoor ik vanaf 07/05 en nu nog frequenter de naam van Gerrit Schotte en zijn sponsor in deze.

 10. Laten we eerlijk zijn, met frauderende leeghoofden als Schotte is de politiek wel een stuk leuker dan met kleurloze ja knikkers aks Rosaria.

  En Rosaria heeft ook alle geloof in zijn integriteit verloren toen hij zijn ogen sloot bij de snoepreis van zijn minister Palm.

  Om vervolgens nog eens de andere kant op te kijken toen dezelfde minister Palm de benoeming van mevrouw Asjes bij het CTB goedkeurde, tegen het advies van het integriteitsbureau in.

 11. @Sander Helemaal met je eens. Je vergeet echter een detail. Dos Santos was ook geldschieter voor WIels. Wiels keerde deze groep de rug toe en daar was het motief voor moord geboren.
  Voor wat Gerrit Schotte betreft: Hoewel sommige op dit forum dat wel niet zullen willen geloven “Gerrit gaat de volgende verkiezingen dik winnen”. Mark my words. Ik heb nog ‘bai ganja baka’ stickers bewaard, maar dat gaat helaas niets uitmaken.

 12. En nou maar wachten totdat er iemand verklaard dat hij er wel achter zit (lol)

 13. Als je al jaren al liegt dan zal niemand je meer geloven..

  zelfs die stemmers van de mfk weten precies hoe het zit maar kiezen toch voor die 100 gulden

 14. @ Arnold
  Hoe is het mogelijk dat de ‘Premier” van het grootste boeven nest van de Caribbean wel achter de tralies verzeild, maar in deze democratie loopt onze Gerrit de Raaf nog steeds gewoon vrij rond en zit zelf in ons parlement. Hoe lang moeten wij dat nog aanzien!

 15. Ik vraag me af waarom Schotte uberhaupt heeft gereageerd ?
  Heeft hij soms iets te verbergen of ziet hij de bui al hangen ?

  De vraag WAAROM Jamaloodin banden heeft met F. blijft natuurlijk wel een heel interessante vraag.
  Hij mag natuurlijk met iedereen bekend zijn, maar een minister van Financiën die goed bevriend is met een bekende crimineel ? ? ?

  Maar goed, de meeste politici hebben zelf al genoeg criminelen handelingen gepleegd, dus is het meer ‘ons kent ons’.

 16. Je blijft inderdaad lachen met Gerrit. Zoals die keer dat hij zich opsloot in Forti en schermde met steun van de premier van de Cayman lslands (het grootste boevennest van de Caribbean!). En die premier een week later het gevang in ging wegens corruptie.

  En zoals die keer toen hij de Italiaanse regering om een referentie vroeg voor zijn maatje Corallo die de macht bij onze Centrale Bank moest krijgen. En vervolgens als antwoord kreeg dat Corallo een groot mafioos is.

  Nee Gerrit, politici en journalisten kunnen jou niet beschadigen. Dat heb jij zelf namelijk al van top tot teen gedaan met al jouw foute acties.

 17. Laten we eerst de onderzoeksresultaten even afwachten. Per slot van rekening is Gerrit Schotte nog nooit op een waarheid betrapt kunnen worden.

 18. Een kat in het nauw……….

 19. Jamooladin bevriend met Nini….!!!???
  Jamooladin is ook de halfbroer van Dos Santos.
  die miljoenen verdient aan de sms loterij, die Wiels wilde gaan verbieden.
  Dos Santos is de grote geldschieter van Schotte en zijn partij.
  lieg ik hier iets aan?
  Dus dat ze verdachten zijn is niet verwonderlijk!!!

 20. Yeah,
  It’s just a coincidence that they had motive and means.
  I mean they are all such trustworthy, honorable, dependable, principled people.

 21. Alles wees, die kant op.

 22. Schotte heeft altijd zijn schanddaden ontkend dus dat zal wel zo blijven en zelfs vonnissen hebben zijn mening niet veranderd. De tijd zal het leren of de MFK vrijgepleit zal worden.

 23. Ha ha heel weinig criminelen zeggen dat ze onschuldig zijn..

  Constancia vertelde ons dat iedereen aan het liegen was en haar broer niet in haar dienstauto reed. wat achteraf toch zo was.. dus tja die kunnen we niet geloven!

  MFK is zeer ongeloofwaardig!

 24. Zou ik ook zeggen als ik het gedaan had.

 25. Hilarisch vandaag, Schotte in het Antilliaans Dagblad:

  (1) ‘een aantal journalisten en politici er op uit zijn om ‘de goede naam en reputatie van
  MFK te schaden’.
  GOEDE NAAM EN REPUTATIE? Schotte is herhaaldelijk veroordeeld voor creditcardfraude, Constantia voor winkeldiefstallen en meineed terwijl Jamaloodin bekend staat als een groot wanbetaler van belastingen en Aqualectra. En dat is nog maar het puntje van de ijsberg.

  (2) ‘zijn wij er van overtuigd dat het volk van Curaçao intelligent is en zich goed bewust is van deze manipulatie.’
  INTELLIGENT? De MFK richt zich volledig op het ongeschoolde deel van de samenleving waar Schotte (MAVO 3) zelf deel van uitmaakt.
  MANIPULATIE? Hoe zou Schotte het uitdelen van Blackberries en steunkaarten van naf 100 per maand willen noemen?

  Je blijft inderdaad lachen op deze klip.