ivar asjesCURAÇAO – In New York heeft premier Ivar Asjes het eiland vertegenwoordigd tijdens de 68ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (VN). Asjes ontmoette koningin Maxima, minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans in een ontmoeting met de secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-Moon. Dat meldt de regering. 

De minister-president had verschillende ontmoetingen met Winston Dookeran, minister van Buitenlandse Zaken van Trinidad & Tobago. Over de inhoud van de gesprekken zijn geen mededelingen gedaan.

asjes vn new york

6 reacties op “Asjes bij Algemene Vergadering VN”

  1. Verdacht allemaal, een neus van Sherlock Holmes.

  2. Zelfs 4 ministers, Jardim, Palm, Asjes en Balborda, staan op reismode.

  3. Wat een onzinnige reactie, sorry hoor, met name de typering van T&T als een k*t eiland, gewoonweg dom. Trinidad is een van de belangrijkste spelers binnen de regio, en er is veel (potentiele) handel tussen T&T en Curacao. Er wordt door Trinidezen veel op ons eiland geshopt in de free zones, en mede daarom zijn er bijna elke dag wel rechtstreekse vluchten. Tenslotte hebben we daar een Curacaose vertegenwoordiging. Dit zijn maar een paar argumenten; en al genoeg om niet zo min over T&T te praten!

  4. Sorry, typo: aanschuiven naar Kon. Maxima moet natuurlijk zijn: naast.

  5. Hoezo ontmoetingen met Kon. Maxima, min. Timmermans en Sec. Gen. Ban Ki-Moon. Hij mocht gewoon even aanschuiven naar Kon. Maxima (zie foto). Je ziet duidelijk dat Kon. Maxima het woord voert en de gebspreksleider is namens het Koninkrijk! Dus een beettje een opgeblazen mededeling van de regering!

  6. En toch is dit ook gewoon een snoepreis. Dan kun je voor het uiterlijk vertoon wel een vergadering hebben met de president van Trinidad & Tobago maar wat heeft Curacao daar aan?

    Dan heb ik toch meer respect voor Schotte die als hij op snoepreis ging dat niet probeerde te verhullen. Schotte nam gewoon een blonde stoeipoes mee en een prive fotograaf voor zijn Facebook. Ook ging hij gewoon met acteurs (Sean Penn) enn fotomodellen op de foto in plaats van de schijn hoog te houden van vergaderingen met presidenten van andere k*t eilanden.