Openbaar ministerieCURAÇAO – In het onderzoek naar de moord op Helmin Wiels heeft vanmorgen onder leiding van de rechter-commissaris een huiszoeking plaatsgevonden. Dat gebeurde in een woning in Mahuma, meldt het Openbaar Ministerie (OM). Er zijn mobiele telefoons en computers in beslag genomen. Niemand werd aangehouden.

Daarnaast meldt het OM dat de 36-jarige E.R.K. vandaag officieel in bewaring is gesteld op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Wiels. Op 13 september was hij daarvoor al aangehouden, maar inmiddels is er voldoende bewijs om hem vast te houden. Dat brengt het aantal gedetineerden in de zaak-Wiels op vier personen. Vrijdag waren er al drie man aangehouden. De vier zijn allemaal voorgeleid aan de officier van Justitie, die in alle gevallen heeft besloten dat hun inverzekeringstelling gerechtvaardigd is.

2 reacties op “Weer huiszoeking zaak-Wiels, geen aanhoudingen”

  1. ik ben ook bang dat er nu een sneeuwbal rolt waarvan de omvang niet te overzien is. maar op deze manier doekt de ellende wel mooi op.

  2. Gaat de goede kant op zo te zien met vuil ruimen,nu nog de opdracht gever die dit alles heeft betaald ,hoop niet dat Jacab geld dekker gelijk krijgt met zijn inziens komplot “Nino,MFK,PS,MAN,geld drugs en moorden” als dit wel zo is dan zijn de raapen nog niet gaar op crimuçao.en kan de PS MAN en MFK zich vrijwillig op doeken,daar anders het volk het wel doet en niet met zachte hand.