pistoolCURAÇAO – De 24-jarige Alexander Rojer is vanmorgen rond 02.36 uur doodgeschoten in de Kaya Ma Pieternella in Boca Sami. Daar is hij zwaargewond aangetroffen met verschillende kogelwonden. Medische hulp mocht niet baten. Om 03.50 uur verklaarde een politiearts hem officieel dood.

Over het motief of de aanleiding voor de schietpartij is niets bekend. De politie heeft wel enkele voorwerpen in beslag genomen die belangrijk zijn in het onderzoek. Zijn stoffelijk overschot is in beslag genomen door het Openbaar Ministerie. De recherche onderzoekt de zaak, en is op zoek naar informatie. Mensen met tips of aanwijzingen worden vriendelijk verzocht om te bellen met 8666220, alarmnummer 911 of de anonieme tiplijn 108.

5 reacties op “Dodelijke schietpartij in Boca Sami”

 1. @ Cees

  Gelijk! Maar laat ze want “Eén hand is niet genoeg om het geluid van een klap te creëren”.

 2. In Boca laat een jong mens het leven én er loopt een moordenaar rond…Charis, Edgar en Ernst verkiezen het om stompzinnig te kletsen! Stuitend!

 3. In Boca Sami bestaan er al tientallen jaren plannen voor een groot feest zodra iemand er een HBO diploma haalt.

  Tot dusver is het er nog niet van gekomen. Enige tijd geleden leek het eindelijk zo ver te zijn en waren alle voorbereidingen in volle gang toen het behaalde HBO diploma vervalst bleek te zijn.

 4. Zoals Herman Finkers ooit eens zei:

  “Het stoplicht staat op Rood’
  ‘Het stoplicht staat op Groen’
  ‘In Boca Sami is altijd wat te doen’

 5. Ik heb het vermoeden inkomsten had van het type waarbij geen loonstrookje verstrekt wordt, als u begrijpt wat ik bedoel.