curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Op een partijbijeenkomst van de PAR heeft Daniel Hodge zaterdag zijn afscheid als partijleider bekendgemaakt. Belangrijkste reden is dat hij het niet meer kan combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden als directeur van de PSB Bank. Hodge was eerder premier van het takenkabinet.

4 reacties op “Hodge weg als partijleider PAR”

  1. Ik had zijn intelligentie hoger ingeschat, want dit was vanaf het begin te verwachten. Ik dacht echter, dat hij de PSB eraan zou geven. Of is er toch iets anders aan de hand? Jeroen, vergeet het maar, want Hodge was alleen de druppel. De PAR zal het verlies van Hodge, Leeflang, Sulvaran, Alcala en Jacoba voorlopig niet te boven komen en de door Zita gezaaide verdeeldheid ook niet. Omdat de rest ook al niet veel soeps is, kan ik met een gerust geweten blanco gaan stemmen.

  2. Leeflang voor president.

  3. Jammer, hoewel ik hem veel te soft vond in vergelijking met Betrian (zoals het weer toelaten van Schotte adept Stella van Rijn die door Betrian was weggestuurd) was Hodge een capabel en fatsoenlijk politicus. En met de huidige generatie politici ben je al blij met een beetje fatsoen tussen alle wanbetalers, fraudeurs en winkeldievegges,

    Niettemin wist je van te voren dat het partijleiderschap onmogelijk te verenigen is met de functie van bankdirecteur, zowel qua tijd als belangen.

    Dit was dan ook een domme beslissing van zowel PAR als Hodge maar ook van de PSB die het PAR leiderschap van Hodge accepteerde.

  4. O, nu kan Leeflang bij terugkeren.