PolitieCURAÇAO – Inzittenden van een pick-up en de bestuurder van een busje hebben gisteravond flinke ruzie kregen. Eerder had de pick-up het busje aangereden en was doorgereden. Bij Kleine Berg haalde het busje de pick-up in, en stak de bestuurder van het busje de bijrijder van de pick-up in zijn rug.

Het twintigjarige slachtoffer is er slecht aan toe en is overgebracht naar het Sehos.

8 reacties op “Man (20) neergestoken na doorrijden na botsing”

 1. Iedereen kan alles praten .
  Maar het is zo ,dat als je met de beschuldiger persoon aan te praten .
  Dan moet de derden persoon niet tussen te bemoeiend

 2. Hij stak de bijrijder?? Wow!

 3. Wat zijn wij toch een “Dushi Hende”; de een rijdt door na een aanrijding te hebben veroorzaakt en de ander prikt je zo een mes in je rug. Dushi tog?

 4. Ik zou ook pissed zijn en in de achtervolging gaan als ik buiten mijn schuld aangereden word en de ander gaat ervandoor. Maar om nou gelijk een mes te pakken – of inderdaad een wapen te trekken…… mensen mensen, waar gaan we in hemelsnaam naartoe?!
  Maar ik kijk alweer niet van op van dit nieuws, want als er 1 a-sociale weggebruiker in het verkeer is op dit eiland, dan is het de ‘heren’- en vooral de ‘dames’ busschauffeur.

 5. Wild west toestanden krijg je als de overheid verstek laat gaan in de zorg dat de bewoners van een land de regels en wetten naar behoren naleven.
  Zie hier het gevolg van een falend overheid beleid.

 6. Tja, dit ga je krijgen wanneer de politie alleen maar controleert op papieren en niet op weggedrag.
  Wanneer ze 1 controle zouden houden op weggedrag dan zouden ze een veelvoud aan bonnen uitschrijven dan dat ze nu doen. Wellicht dat de daders zich dan ook eens anders gaan gedragen in het verkeer.
  Gisteren werd ik zo ongeveer van de weg gereden door een tegenligger, die vrolijk op mijn helft van de weg reed. Lichtsignalen hielpen niet, de bestuurder was kennelijk met hele andere zaken bezig. Wellicht aan het SMS’en of Pingen, ook zo’n geliefde bezigheid hier wanneer men in de auto zit.

 7. Nieuwe vorm van snelrecht op Curacao.
  Gelukkig rijdt niet iedere gek met een vuurwapen rond.

 8. Reed gisteren nog op de Weg naar Westpunt en zag weer hoe idioot er gereden wordt (veel te hoge snelheid, absurde inhaalmaneouvres). Ook reden veel mensen, ondanks het verbod, al over de nieuw aangelegde weg.

  Wat het busje hier deed mag wettelijk niet, maar ik heb er alle begrip voor. Ik heb ook vaak de neiging een asociale bestuurder achter zijn stuur vandaag te trekken en het licht uit zijn ogen te slaan.