Openbaar MinisterieCURAÇAO – De politie van Curaçao heeft vrijdagochtend diverse invallen gedaan in woningen in Willemstad. Het Openbaar Ministerie (OM) bevestigt dat het gaat om huiszoekingen in verband met het onderzoek op de moord op de politicus Helmin Wiels.

Naar verluidt vonden de invallen plaats in zes verschillende huizen in Willemstad, waaronder ook woningen in de wijk Koraal Specht. In deze wijk werden eerder al invallen gedaan in de huizen van de familie van Raul ‘Bolle’ M. en Luigiano ‘Pretu’ F. De politie zou tijdens deze invallen vijf arrestaties hebben verricht.

Persconferentie
Zowel de exacte locatie als de arrestaties zijn nog niet bevestigd door het OM. Vanmiddag 15.00 uur (lokale tijd) is er een persconferentie.

© Novum

2 reacties op “Aanhoudingen bij invallen in zaak-Wiels”

  1. Horen zien en zwijgen,kijken wat zij nu weer hebben te vermelden!,invallen na 4 maanden om huiszoeking te doen lijkt mij weing tot geen zin,denken ze nu echt nog wat te vinden? alle bewijzen liggen al lang op de zeebodem,als ik er mee van doen had ,was in ieder geval alles wat maar ook iets met het gebeuren te doen had aan de vissen gevoerd,in diepe wateren.

  2. Gelukkig zijn deze invallen slechts 5 maanden na de moord gedaan, zodat verdachten niet veel tijd hebben gehad belastend materiaal kwijt te raken.