BonaireCURAÇAO – Advocatenkantoor Van Eps, Kunneman Van Doorne heeft op Bonaire een vervolgcursus Corporate Governance aangeboden. De cursus is bedoeld voor bestuurders om goed bestuur efficiënt toe te passen in de eigen organisatie. Dit voorjaar gaf het Curaçaose kantoor al een introductiecursus.

Deelnemers gaven aan de bijeenkomsten praktijk- en oplossingsgericht te vinden en de interactiviteit te waarderen. John Soliano, managing director van de Bonaire Holding Maatschappij en tevens cursist: “ Binnen de Bonaire Holding Maatschappij is ‘good corporate governance’ speerpunt van ons beleid. De casusgerichte benadering van Frank Kunneman geeft een extra dimensie aan de juridische aspecten van dit onderwerp.”

Frank Kunneman
Kunneman is managing partner van Van Eps Kunneman Van Doorne en daarnaast hoogleraar civiel recht aan de UNA. De verdiepingscursus Corporate Governance sluit op 30 september af met de derde bijeenkomst. Dan staat de Code Corporate Governance centraal. Voor deze laatste bijeenkomst zijn nog enkele plekken vrij; informatie kan worden opgevraagd bij het advocatenkantoor.

1 reactie op “Lof voor cursus Corporate Governance op Bonaire”

  1. Ik denk dat als er iemand is die bewezen heeft naar deze cursus te moeten, het minister Palm is.

    Als hij dan tenminste terug is van zijn snoepreis naar Japan.