• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

MoordCURACAO – Inzake een van de drie liquidaties die aan het licht zijn gekomen in het onderzoek naar de moord op Helmin Wiels, is een verdachte aangehouden. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) tegenover Versgeperst.com. Het gaat om de 36-jarige E.R.K., die al gedetineerd zit in verband met een andere zaak.

Naar verluidt gaat het om ‘Monster’, ook verdacht in de zaak-Helmin Wiels. Dat wil het OM niet bevestigen. Het gaat om een van de drie moorden die zijn opgelost door het onderzoek naar de moord op Wiels, waar het OM over sprak op een persconferentie vorige week. Het OM wil echter niet zeggen hoe het kan dat het onderzoek naar de moord op Wiels deze zaak op gang gebracht heeft. Een direct verband met de zaak-Wiels is er volgens het OM niet.

Caracasbaai
Op 27 januari zou E.R.K. de 34-jarige Raikel Jathniel Nahum Conception doodgeschoten hebben bij Caracasbaai op een boot genaamd No Limit. Een 25-jarige man raakte daarbij gewond. De boot lag daar aangemeerd omdat het problemen had.

5 reacties op “Verdachte aangehouden in een van de drie moorden”

 1. door een bepaalde criminele organisatie aan te wijzen als de vermoedelijke moordenaars van de Hr Wiels zullen de echte opdrachtgevers buiten schot blijven. dit is een grote misleiding.

 2. Een direct verband met de zaak-Wiels is er volgens het OM niet.Nu dan zal ik er ff een stukje verband aftrekken.
  16 mei stapt “monster”op het vliegtuig naar NL,op 16 mei word “monster met een tweede persoon gearresteerd in Zeewolden” de reden een geplande liquidatie,op wie denk je?op het zelfde moment word Pretu gearresteerd in NL en word uitgeleverd,na één dag arrest komt Monster weer vrij en reist direct af naar Curaçao en word daar op Hato aangehouden en gearresteerd,zijn allen lid van No Limit Solddiers.

  En het OM wil ons op de mouw spelden dat Monster niks met de zaak-Wiels te maken heeft.
  GAAT HET OM OOK AL DENKEN DAT ZE POLITICI ZIJN,die denken ook het hele volk te kunnen belazeren met hun mooie praatjes in hun verkiezingstrijd.

 3. Naam van de boot “No Limit” en No Limit Soldiers. Toeval?

 4. Gaat allemaal goed komen, duurt wel wat lang, maaaar er spelen natuurlijk vele belangen mee en niet simpelweg slachtoffer versus crimineel.

 5. Pas maar op anders pleegt hij ook zelfmoord…