curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De Bonairiaanse politie houdt extra toezicht bij de duikplaatsen op het eiland. Het aantal meldingen van diefstal bij duikplaatsen is namelijk flink gestegen. Gisteren zijn bij drie verschillende duikplaatsen kleding, duiktassen en sieraden gestolen. De politie drukt bewoners op het hart om geen waardevolle spullen in de auto te laten.

3 reacties op “Extra politietoezicht bij duikplaatsen Bonaire”

  1. mario, voor die paar gulden wil de bewaker wel een oogje dichtdoen.. Bonaire is zowiezo 1 groote familie.. iedereen is er familie van elkaar..
    er was trouwens ooit een plan om dat op Curacao te doen (idee van Schotte) op de openbare stranden een kleine heffing vragen maar dan kreeg je er een schoon strand terug met toiletten douches en bewaking en toen kwam de bevolking in opstand..

  2. Is hier op curacao niet anders. Ze zouden bij de duikplaatsen een bewaker moeten installeren. betaald van een ‘duikvergunning’. genoeg animo voor zo`n baantje lijkt me. de toerist is iig best bereid om zo`n penning te betalen. kunnen we van dat geld misschien ook sommige instapplaatsen zoals barbara-beach of superior producer eens fatsoeneren.
    men snapt het hier nog steeds niet.

  3. Dan heb je een aardige politiemacht nodig gezien het aantal vanaf de kant bereikbare duikplaatsen.