stanley palm thumbCURAÇAO – Minister Palm was gisteren als eregast aanwezig bij de LAMPA Award-uireiking. LAMPA staat voor Latin American Marketing Personality Award. De onderscheiding is bedoeld voor personen die zich hebben ingezet voor de marketing in de toeristische sector.

Ongeveer 80 hoge functionarissen – burgemeesters, wetenschappers, ondernemers en officials van het leger, hotelketens en de toerismesector – uit Brazilië waren aanwezig. Gedurende hun verblijf op het eiland praten ze met lokale ondernemers over zakelijke mogelijkheden. In mei sprak Palm met de Brazilianen af dat de award-uitreiking plaats zou vinden op Curaçao.

Palm LAMPA Awards

In een economisch magazine is er extra aandacht voor Curaçao. Gistermiddag liet Palm trots de middenpagina zien met daarop de Handelskade. In de afgelopen jaren is het toerisme vanuit Brazilië naar het eiland toegenomen. Het land, ongeveer 250 keer zo groot als Nederland, heeft de grootste economie van Zuid-Amerika. Curaçao staat nog steeds op de zwarte lijst, maar volgens Palm ondervindt alleen de financiële sector – en niet de toeristische sector – daarvan nadeel.

Palm LAMPA Awards 2

www.versgeperst.com