• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

jamin snoep thumbCURAÇAO – Zoetwarenketen Jamin opent zaterdag haar eerste buitenlandse winkel in Zuikertuin Shopping Mall. Vanaf 09.00 uur kan iedereen bij de snoepwinkel terecht voor snoep, chocolade, ijs, bakproducten en cadeaus. De opening wordt gevierd met een kortingsactie die een week duurt.

De winkel biedt ruimte aan 250 soorten schepsnoep, lokale lekkernijen en verschillende soorten ijs. Door een stippensysteem op schepsnoep kunnen klanten verifiëren of een bepaalde snoepsoort gluten- of suikervrij is.

12 reacties op “Jamin opent deuren in Zuikertuin”

 1. @zinloos

  failliet?? een eettent? als er iets verzekerd is van duurzaamheid en winsten is het een tent die iets met eten en zuipen doet, gegarandeerd succes

 2. fantastisch @Arnold!!

 3. Goed plan 🙂

 4. En een half jaar later: Jamin sluit deuren in SUIKERtuin.

 5. Zinloos zo’n winkel, kan mij niet indenken dat er geld mee te verdienen valt, zal binnen een jaar dicht zijn vrees ik!

 6. Ik neem aan dat er komende zaterdag massa’s volgevreten kooplustigen zullen zijn, vergezeld door moddervette kinderen die jengelen om nog meer snoep. Die kopen dan de winkel in een paar uur tijd geheel leeg, waardoor het lijkt alsof er nog nooit snoep op het eiland is geweest.

  Kortom, het wordt weer een genante vertoning
  Lang Leve OBESITAS !!!!

  En dan gaat binnenkort ook de nieuwe Burger King op de Caracasbaai open, zal wel eenzelfde verhaal worden. Files, files en nog een files omdat men daar zo graag en zo nodig een kijkje moet nemen en een vette hap moet wegwerken. Dat de tent identiek is aan alle andere BK’s hebben ze nog niet door.

  Het is en blijft simpel volk wat iedere keer op komt draven bij zo’n opening.

  P.S. Wordt deze Jamin overigens gesponsord door de lokale tandartsenvereniging ?

 7. wat negatief allemaal is toch leuk Jamin lekker dubbeldikkers met wafels zeikerts zijn jullie hoor eindelijk eens normaal snoep en koekjes en choco

 8. @1 😉

 9. @Arnold,

  Inderdaad, ze hebben (in NL tenminste) ook suikervrij snoep. Alleen moet je daar geen handje vol van eten, want dan: spuitdiarree! (Ik spreek uit ervaring).

 10. kan er niet gewoon een batido tentje worden geopend bij zuikertuintje? lekker en gezond…

 11. Reden om nog meer fluoride in het water te doen

 12. Goede zaak, de gemiddelde bewoner van Curacao is veel te mager en eet veel te weinig suiker.