DAE vleugelCURACAO – Luchtvaartmaatschappij DAE heeft hoger beroep ingesteld tegen het uitgesproken faillissement. Dat laat de advocaat van DAE, Arndt van Hoof, weten tegenover Versgeperst.com. Er zijn gesprekken gaande met een aantal geïnteresseerde partijen waardoor een faillissement  alsnog afgewend zou kunnen worden.

Een datum voor het hoger beroep is nog niet vastgesteld.

4 reacties op “DAE in hoger beroep tegen faillissement”

  1. Die smeerlappen wilden gewoon snel geld verdienen en toen ze het eenmaal op zak hadden hebben ze zich snel failliet laten verklaren. en niemand die passagiers, werknemers en leveranciers beschermd. en was een grote vuile troep. ik ben voor mijn totale gezin alleen aan ticketgeld bij DAE 3200 USd kwijt. geld waarvoor wij hard hebben gespaard. BEDANKT heer Ramiz. God zal met je afrekenen.

  2. Dat sort investeerdera bestaan wel. Dit zijn wel de types als Mr Leonora en Ramiz. Investeerds die hun zakken willen vullen. De schulden worden dan alleen maar meer en zit ze in een nog dieper gat.

  3. Je blijft inderdaad lachen op deze klip. Dat een investeerder deze maatschappij die niet of nauwelijks rendabel te maken is wil overnemen is al hoogst twijfelachtig. Maar verwachten dat hij de schulden van die tegen de honderd miljoen lopen gaat overnemen is helemaal van de zotte.

  4. Het faillissement kan afgewezen worden. En dan wat? Het bedrijf is nog steeds niet levensvatbaar door de torenhoge schulden. En what about Trupi Air? Met 2 airlines lukte het al niet op Curaçao. Dan zullen er dan 3 airlines zijn op deze klip??