• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Nelson NavarroCURACAO – Minister van Justitie Nelson Navarro mag blijven. De meerderheid van de Staten blijft achter hem staan, zo bleek tijdens de bijeenkomst waar over zijn functie is gesproken. Wel komt er een onafhankelijk onderzoek naar de dood van Pretu.

Pretu, verdachte van de moord op Raul Martinez, zou zich verhangen hebben. De officiële lezing wordt echter door een hoop mensen in twijfel getrokken. Eerder gaf premier Ivar Asjes, partijgenoot van de vermoorde Helmin Wiels, al aan Pretu’s dood ‘heel verdacht’ te vinden. Ook moet Navarro snel duidelijkheid geven over de voortgang van het onderzoek naar de moord op Helmin Wiels. Het debat was online live te volgen.

5 reacties op “Navarro blijft, onafhankelijk onderzoek naar dood Pretu”

 1. Ik heb er geen moeite mee dat Navarro blijf, ook al vind ik hem een heel matig minister, maar stel je voor dat we Wilsoe, de holmaat van Robbie dos Santos terugkrijgen.

  Navarro blijft ook niet aan voor het ministersalaris, want hij heeft zijn bankrekeningen gevuld en kan als advocaat ook nog eens veel meer verdienen.

  Wat een verschil met de Garmessen, de Pisassen, de Constantias en ander MFK volk die als ze statenlid (met bijbehorend dik salaris) af zijn veroordeeld zijn tot baantjes in supers en tokos. Omdat ze geen (onvervalste) diploma’s hebben CV’s om te huilen. Die lieden willen dus koste wat het kost Satenlid blijven.Want dan werk je 3 uur per dag en verdient 100 keer zoveel dan met in de supermarkt boodschappen inpakken.

 2. Er is er maar één verantwoordelijk in deze keten en dat is de Minister van Justitie. Om dan de verantwoording af te schuiven op het hoofd van de politie dhr. Wernet is een daad die getuigt van een ernstig gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel en het aan de dag leggen nepotistisch gedrag van ongekende omvang .

  Door wie werd “Pretu” bewaakt en onder wiens verantwoordelijkheid viel deze bewaking?? Juist ja onder verantwoording van Navarro en niet van Wernet. Overigens, als hij niet langer in de marinekazerne mocht blijven, niet op Bonaire en SXM welkom was, niet in Koraalspecht opgesloten kon/mocht worden en alleen het complex in Barber beschikbaar was, was er toch geen andere mogelijkheid. Als Navarro commentaar levert op de cellen had hij moeten zorgen dat die wel geschikt waren, of had Wernet dat moeten doen??

  Geachte heer Wernet, ik wens u veel sterkte in deze situatie waarin u speelbal bent geworden van een stelletje incapabele figuren die zich regering en staten plegen te noemen.

  Overigens begrijp ik niet dat de politieambtenaren niet als één blok achter dhr. Wernet gaan staan. Morgen kan hetzelfde met hen gebeuren. Er moet iemand hangen en dat zijn nooit de echte verantwoordelijken want die blijven lekker op het pluche zitten.

 3. Als Navarro weg zou gaan, wie dan? Asjes is MP, minister van onderwijs en kan justitie er wel even bij doen. Dat doet hij natuurlijk niet onbaatzuchtig en zo groeit zijn maandinkomen gestaag.

 4. Tja, als je je vertrouwen uitspreekte in ongeschoolde, aan alcohol verslaafde wantbetalende ministers met strafblad (de MFK regering) zou het van de gekke zijn als je integer universitair geschoolde Navarro wel weg stuurt.

 5. Als je ballen had, wachtte je de stemronde van het debat niet eens af… treed gewoon af, want naast de dood van Pretu ben je een grote grap! Nog eventjes en je evenaart Wilsoe, een schoon geweten heb je denk ik al niet meer!